Tornádó csapott le Missourira, botrány tört ki egy esküvőn

Vágólapra másolva!
Tornádó pusztított a missouri állambeli Eureka városában csütörtökön este. Az EF-1 besorolású forgószél megrongált két épületet, köztük egy esküvő helyszínét is, ahol húsz ember tartózkodott. A szervezőknek sikerült mindent visszaállítani az eredeti állapotra, két napon belül a tervek szerint lezajlott az esküvő.
Vágólapra másolva!

Majdnem elmaradt egy pár esküvője, miután csütörtökön este tornádó csapott le a Mossiuriban található Eureka városára - számolt be róla a FOX Weather.

Az EF-1 besorolású forgószél letépte a rendezvény helyszínének tetejét, szerencsére a szervező csapat nem ijedt meg, tették a dolgukat. A fiatalok végül összeházasodtak, minden a tervek szerint zajlott.

A koordinátoraim igazán akcióba lendültek, amikor látták, hogy mi történik. Mindenkit biztonságba helyeztek, mielőtt a tető egy része leszakadt volna. 

- mondta James Vavak, a Brookdale Farms vezetője.

image

Egy másik épület is megrongálódott a területen, de szerencsére senki sem sérült meg. A St. Louis-i Meteorológiai Szolgálat szerint az április 16-i EF-1 besorolású tornádó nagyon súlyos károkat okozott a Twin Rivers Road mentén, ahol az esküvői helyszín is található.

Vavak azt mondta, amikor a tornádó után visszatért a farmra, azonnal megvigasztalta a házaspárt.

Sokkal jobban bírta szerintem, mint sok más menyasszony bírta volna, mindenesetre éreztem, hogy kicsit pánikolt. Körülbelül két éve dolgozott ezen a különleges napon.

A csapatnak végül sikerült mindent a tervek szerint csinálni. Pénteken reggel 7 órakor érkeztek meg a kivitelezők, és délután fél 3-ra a tető utolsó darabja is a helyére került. 

Szombat reggel kapta meg a helyszín az engedélyt a rendezvény megtartására, a pár délután 5 órakor mondta ki az igent.

Mint mondták, pénteken jó volt az idő a munkálatokhoz, szombaton pedig a ceremóniához. 

A sok stressz mellett kellemes meglepetés is érte a párt, többek között egy óra ingyenes koktélozást kaptak ajándéka. Az italt a tornádóról nevezték el: O'Driscoll Twisternek hívták.