Pánik Walesben: egy középiskolás diákot és tanárokat késeltek meg - videó

Vágólapra másolva!
Rendőrségi és mentőhelikopterek is érkeztek a Carmarthenshire-i Ammanfordban lévő középiskolához, ahol két tanárt és egy diákot késeltek meg.
Vágólapra másolva!

A jelentések szerint késelés történt egy nyugat-walesi középiskolában, Ammanfordban. A középiskolába mintegy 1800 diák jár - írja a Metro. Két mentőhelikopter és rendőrségi helikopterek mellett számos mentőautó is érkezett a helyszínre.

A helyi mentőszolgálat megerősítette, hogy az egyik sérültet mentőhelikopterrel szállították a cardiffi kórházba.

Az aggódó szülőkkel azt közölték, hogy az iskolát lezárták, a tanulókat pedig az osztálytermekben tartották, ameddig a rendőrségi nyomozás véget nem ért - írja a BBC.

Összesen három ember sérült a késelésben, köztük két tanár is - írja az Express.

Számos rendőr van itt, és sok szülő várja, hogy a gyerekei elhagyhassák az iskolát - úgy tudjuk, hogy egyelőre biztonságban vannak.

- mondta egy helyszínen tartózkodó BBC riporter. Egy embert letartóztattak és összesen három ember sérült meg a késes támadásban - közölte a rendőrség. A rendőrségi szóvivő elmondta, hogy nem keresnek másik elkövetőt a késeléssel kapcsolatban.

FRISSÍTÉS:

Egy tizenéves lányt tartóztatott le a rendőrség gyilkossági kísérlet vádjával, aki jelenleg is őrizetben van.

A szülők megkönnyebbülésüknek és örömüknek adtak hangot, hogy újra együtt lehetnek gyerekeikkel, miután sokan órákig várakoztak az Ysgol Dyffryn Aman középiskola kapujánál. Az iskola szóvivője a Wales Online-nak elmondta, hogy az iskolai személyzet két tagját késelték meg és egy diák is megsérült az incidensben.