Újabb terrortámadás Moszkvában - megrázó videó

Vágólapra másolva!
Moszkva északi részén felrobbantottak egy parkoló Toyota Land Cruiser Prado típusú autót. A pokolgép az autó beindítását követően robbant fel.
Vágólapra másolva!

A Kremlhöz közeli Telegram-hírcsatornák szerint az autó tulajdonosa az ukrán titkosszolgálat korábbi munkatársa, Vasilij Prozorov, aki már évek óta Moszkvában lakik.  Az autó alatt elhelyezett pokolgép azt követően robbant fel, hogy Prozorov beindította a járművet, mindez az ITT LÁTHATÓ videón is kivehető. 

A hírek szerint a robbanás következtében több, a környéken parkoló autó is megsérült. A Toyotában ülő férfit lábsérüléssel szállították kórházba. 

A robbantásos merénylet mellett más magyarázat is született az esetre, van, aki szerint egy gázcső tört el, ez okozta a robbanást. Ezt az elméletet arra alapozzák, hogy a környéken munkálatok zajlottak. A Mosgaz viszont cáfolta ezt, szerintük a környéken minden rendben van a gázhálózattal. Az ukrán titkosszolgálat korábban árulónak bélyegezte Progozovot, így egyáltalán nem meglepő, hogy merényletet követhettek el ellene.