Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Apróságon veszett össze egy házaspár, amikor a nő meggyilkolta a férjét

Vágólapra másolva!
Egy hétköznapi családi vita addig fajult, hogy egy háromgyerekes anya agyonlőtte a párját. A kiérkező rendőröknek a ház előtt várakozó gyerekek mondták el, hogy mi történt.
Vágólapra másolva!

Május 21-én, kedden 10 óra körül a memphisi rendőrséget egy Ardmore Street-i házhoz hívták ki, miután lövések dördültek el. Amikor a rendőrök megérkeztek, a ház előtt három gyerek fogadta őket, akik elmondták, hogy az anyjuk, Elita Bean, lelőtte az apjukat. A rendőrök a házba belépve a nőt a konyhában találták, a férje, Terrence Bean, pedig a földön feküdt. A nő azt mondta a rendőröknek, hogy a férjével a fegyvert fogva dulakodtak és az akkor sült el. 

Az egyik gyerek elmondása szerint a szülők a kulcsokon vitatkoztak, ami annyira elfajult, hogy az anya fogott egy kést és megpróbálta megszúrni az apát, aki erre megfogta a fegyvert, odaadta a felesége kezébe és azt mondta, hogy: Lőj le!

 Ezt alátámasztja az is, hogy a férfi jobb középső ujján és a bal karján vágás nyomokat találtak az orvosszakértők. 

Elita Bean, ElitaBean
Fotó: forrás: SHELBY COUNTY JAIL

A nő háromszor lőtt rá a férfira, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A nyomozók a garázsban egy szemetesben találtak egy véres kést, a hálószobában pedig egy pisztolyt. Egyes értesülések szerint a nő annyira részeg volt, hogy akkor nem tudta elmondani a rendőröknek, hogy mi történt pontosan. Az anyát gyilkossággal vádolják. 

Korábban arról írtunk, hogy letartóztattak egy georgiai férfit, akit azzal vádolnak, hogy megölte a 23 éves terhes barátnőjét, Briana Winstont, majd elégette annak maradványait, és a temetőben hagyta. Mindezt azért, mert a nő megtudta, hogy már van felesége.

Arról beszámoltunk, hogy egy tatabányai férfi az utcán sétált, amikor összetalálkozott volt barátnőjével és annak új párjával. A férfi ettől annyira dühös lett, hogy megakarta ölni mindkettőjüket. Előkapta a fegyvereit, egy pisztolyt, és egy kést, és azokkal majdnem megölte a másik férfit.

És azt is megírtuk, hogy tizenhét év fegyházbüntetést kapott a Szolnoki Törvényszéken az a nő, aki 2019-ben Bécsben megölte a bódult állapotban lévő élettársát, majd feldarabolta és Magyarországra hozta, ahol sósavat öntött rá és megpróbálta elrejteni a földi maradványait. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről