Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Részeg autós hajtott a tömegbe egy főzőversenyen

Vágólapra másolva!
Emberek közé hajtott egy terepjáró szombaton délután egy gulyásfőző versenyen a Kisszebeni járásban. Két gyerek kritikus állapotban került kórházba, akiket meg kellett operálni. A részeg sofőr a rácsok mögött töltötte az éjszakát.
Vágólapra másolva!

Emberek közé hajtott egy részeg sofőr szombaton délután egy gulyásfőző versenyen, a Kisszebeni járásban, Szlovákiában. Az eseményen több százan voltak. A szemtanúk elmondása szerint a gázolást veszekedést előzte meg, ami után az egyik férfi autóba ült, majd behajtott a tömegbe. Hat embernek okozott sérülést, majd elhajtott a helyszínről. 

A férfit a rendőrség Kisszeben városában fogta el, két ezrelék volt az alkoholszintje.

Két gyerek olyan súlyos sérüléseket szenvedett a gázolás miatt, hogy őket mentőhelikopterrel szállították kórházba. Ladislava Šustová, a kassai Pasteur kórház szóvivője a Joj TV-nek elmondta, hogy az egyik gyereket náluk műtötték meg. Állapota most stabil és az intenzív osztályon fekszik. Három másik sérültet szállítottak az eperjesi kórházba, az egyikük egy gyerek, akit szintén meg kellett operálni. Martina Pavliková, a Reiman kórház szóvivője közölte, hogy a gyerek súlyos állapotban volt, a két felnőtt pedig közepesen súlyos sérüléseket szenvedett. 

A gázoló férfit a rendőrség őrizetbe vette. Közveszélyokozás, elsősegélynyújtás elmulasztása és ittas állapotban történt veszélyeztetés ügyében indult ellene büntetőeljárás

 - írja a Paraméter. Pénteken rollerest gázoltak el Szegeden, csütörtökön lopott motorral gázolt halálra egy 15 éves fiú egy gyereket. Egy egész családot ütött el egy részeg amerikai nő, két ember meghalt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről