Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Ledobtak egy gyereket egy floridai hotel második emeletéről

Vágólapra másolva!
Gyerekbántalmazás vádjával letartóztattak egy floridai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy gyereket fejjel lefelé tartva ledobott egy hotel második emeletéről. A gyerek fejjel a betonnak csapódott.
Vágólapra másolva!

"Himbálóztak oda-vissza, talán játszottak. Aztán egyszer csak elengedte őt, csak az egyik lábát fogta. Aztán a gyerek kicsúszott a kezei közül és fejjel a betonnak esett. Elkeserítő volt. Nem tudom, hogy reagálnék, ha az én gyerekem lenne" - nyilatkozta egy szemtanú.

A Miami Herald szerint a térkamerák rögzítették a tragédiát. Így a 31 éves támadót, Brandon Gilmore-t még aznap letartóztatták. Azt mondta a hatóságoknak, a gyerek nem az övé volt, csupán aznap ismerte meg őt és az anyját a hotel medencéjénél, ahol alkoholt is fogyasztottak - írja a Metropol.

Ezt követően hívta fel a nő őt a szobájába, ahol engedélyt kapott arra, hogy fejjel lefelé lógassa a fiút, hogy megijessze kicsit.

A sérült gyermekhez az anyja rohant le, és felvitte a szobájába és csak később vitte el a kórházba. Habár fejjel a betonnak csapódott, a gyerek csodával határos módon rendben van és nem maradtak maradandó sérülései. A férfira akár 30 év börtönbüntetést is kiszabhatnak - írja a UNILAD.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről