A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Egy férfi megkéselt egy másikat a Long Island-i vidámparkban

Vágólapra másolva!
Egy férfi hasba szúrt egy másikat egy Long Island-i vidámparkban vasárnap délután, miután két család összeveszett - közölték a rendőrök és a bűnüldöző szervek.
Vágólapra másolva!

A 42 éves, Shirley-ben élő Daniel Tomasky állítólag 16:50 körül megkéselte egyik ismerősét, a floridai James Burnst az Adventureland vidámparkban, aminek következtében a 47 éves áldozat súlyos állapotban került kórházba - közölte a Suffolk megyei rendőrség. 

Az erőszak családok közötti összetűzés eredménye volt.

Tomaskyt letartóztatták és testi sértéssel, lőfegyver birtoklásával, gyermek jólétének veszélyeztetésével és más kapcsolódó bűncselekményekkel vádolják. Egy éjszakát rendőrségi őrizeten töltött, mielőtt hétfőn vádat emeltek ellene - írta a NYPost.

A park 1962 óta Long Island vezető családi programjaként fémjelzi magát, és nyáron 11 órától 22 óráig tart nyitva. Pár látogató megbotránkozva nyilatkozott az ott történt incidensről.

Szerintem ez nagyon szomorú, mert gyerekekkel vagyunk itt

- mondta Jessie Hagelstein. 

Steven Gentile, az Adventureland elnöke és társtulajdonosa elmondta:

Meg kell győznünk az anyukákat arról, hogy biztonságos környezetben szórakoztathatják a gyerekeiket.

Nemrég beszámoltunk arról is, hogy egy idős hölgy halálra késelt egy terhes tinédzsert, néhány nappal azelőtt, hogy a lány szült volna. 

Korábban arról is írtunk, hogy halálra késelte mostohalányát egy férfi Németországban a múlt hónapban. A 44 éves férfi elvágta a tinédzser torkát, akinek esélye sem volt túlélni a brutális támadást, a mentők kiérkezése előtt elvérzett.

Halálra késeltek egy férfit fényes nappal New Yorkban is. A 38 éves áldozatot nyakon szúrták, egy másik 52 éves nőt a lábán, egy 31 éves férfit pedig a hátán sebesítettek meg Manhattanben.

Halálra késeltek egy turistát egy spanyol szórakozóhelyen is, az elkövető ellen hajtóvadászat indult.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!