A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Egészben nyelt le egy nőt egy piton Indonéziában

piton
Vágólapra másolva!
Egy nőt holtan találtak egy kígyó gyomrában, miután az állat egészben lenyelte őt Indonézia középső részén a múlt héten - közölte a helyi rendőrség, ez volt a második hasonló eset a környéken egy hónapon belül.
Vágólapra másolva!

A 36 éves Siriati azután tűnt el, miután kedd reggel elhagyta a házát, hogy gyógyszert vegyen beteg gyermekének - közölte a helyi rendőrség szerdán.

Miután a nő nem tért vissza, a rokonai a keresésére indultak.

Férje, a 30 éves Adiansa találta meg a papucsát és nadrágját a földön, mintegy 500 méterre a házuktól, a dél-szulawesi tartománybeli Siteba faluban.

"A férj nem sokkal ezután észrevett egy kígyót, körülbelül 10 méterre az ösvénytől" - mondta az AFP-nek a helyi rendőrfőnök, Idul.

A nő férjének Adiansának az lett gyanús, hogy észrevette a piton "nagyon nagy" hasát. Ezután hívta a falubelieket, hogy segítsenek felvágni a gyomrát, ahol megtalálták később a felesége holttestét.

A halálos pitontámadás körülbelül egy hónappal azután történt, hogy Dél-Sulawesi egy másik körzetében holtan találtak egy nőt egy másik kígyó gyomrában.

Az ilyen esetek rendkívül ritkának számítanak, de az elmúlt években több embert is lenyeltek a pitonok. 2022-ben az indonéziai Jambi tartományban egy nőt ölt meg és nyelt le egészben egy piton, 2018-ban egy 54 éves nőt találtak holtan egy hétméteres piton belsejében a délkelet-szulawesi Muna városban - írja a CBS News.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!