Égő tűzijátékot tett a fejére egy amerikai férfi, rögtön meghalt

Vágólapra másolva!
Halálos tragédia történt július 4-én az Egyesült Államokban egy függetlenség napi ünnepségen. Egy férfi a fejére tett egy égő tűzijátékot, amely felrobbant.
Vágólapra másolva!

A FOX azt írja, hogy meghalt egy férfi a Dél-Karolina államban található Dorchesterben, miután egy égő tűzijátékot tett a fejére egy függetlenség napi ünnepségen.

A 41 éves férfi a tűzijátékot a kalapjára tette, amikor az felrobbant. 

A robbanás ereje miatt a férfi olyan súlyos felsérült szenvedett, amelyben azonnal belehalt, a helyszínre kiérkező mentők csak a halál tényét tudták megállapítani.

 A férfi felesége azt mondta, hogy az utcán ünnepeltek, a férje az esett előtt néhány órával ivott valamennyi alkoholt.

 A nő azt is mondta, hogy a férfi csak fel akart vágni a barátainak. 

A nő azt nyilatkozta, hogy a függetlenség napja volt a férje kedvenc ünnepe. Elmondta azt is, hogy a tűzijátékot legálisan vásárolták.

Úgy tudni, hogy a nő próbálta figyelmezteti a férjét, de már csak azt látták, hogy a férfi a robbanás után összeesik. 

Nem ez volt az egyetlen súlyos baleset a függetlenség napi ünnepségeken

Ahogy az Origo is beszámolt róla, sokkoló dolog történt egy nagyszabású koncertelőadáson Utah-ban. Az eseményen megrendezett tűzijáték hatalmas balesetet okozott, ugyanis a fellövés után pár perccel néhány egyenesen az óriási tömegbe csapódott. Több embert azonnal kórházba szállítottak.

Egy hónapja arról számoltunk be, hogy egy tűzijátékokat tároló raktár kigyulladt Missouri államban. A tűzoltók sokáig dolgoztak a lángok eloltásán, sérültekről nem érkezett jelentés.

Arról is írtunk, hogy minden idők leglátványosabb tűzijátéka lesz az idei augusztus 20-i tűzijáték, ami a négynapos ünnepi rendezvénysorozat tetőpontja is lesz. A tűz és fény játékát többen élvezhetik, mint korábban: az eddigi 4,3 helyett több mint öt kilométer hosszan lehet majd látni a Duna mentén, vagyis ezúttal a látványterület egészen a Margitszigetig tart majd, és a tavalyi kettő helyett három belvárosi hidat érint. 

A Szent István-napokon 19 helyszínen várják az érdeklődőket a megszokott minifesztiválok, zenei, kulturális és gasztronómiai programok.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!