A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Egy egész iskola szemtanúja volt, UFO szállt le a Földre

Vágólapra másolva!
Több tucat zimbabwei iskolás gyerek állította 1994-ben, hogy UFO-kat láttak leszállni. Ez volt a történelem egyik legjelentősebb találkozása az emberek és a földönkívüliek között.
Vágólapra másolva!

Megosztó kérdés, hogy vajon vannak-e olyan idegenek, akik képesek ellátogatni a Földre. Egyre több beszámoló szerint igen, és egyre több hivatalos dokumentáció ír arról, hogy közöttünk vannak az űrlények - írja a Bors.

A világ egyik legjelentősebb észlelése 1994-ben történt, amikor egy egész iskola látott repülő csészealjat.

Az afrikai Ruwa városában 1994-ben olyan jelentőségű észlelés történt, amely megingatta az egész világot a hitében. Az Ariel Általános Iskolában ugyanis néhány gyerek arra lett figyelmes, hogy egy űrhajó ereszkedik le az égből, és a közelben landol, és idegenek lépnek a földre. Az iskolában azonnal kitört a pánik.

Hatalmas szemeik voltak, amelyekbe az ember egyszerűen nem mert belenézni. Ha belenéztél, minden más elsötétült

- mondta az egyik szemtanú. 

A sok éve történt eset után most egy UFO-kutató felkereste a szemtanúkat. Összesen 62 gyerek állította, hogy UFO-t látott, közülük pedig többen még mindig kiállnak az álláspontjuk mellett, mások azt mondják, hogy csak kitalálták az egészet. Sokak szerint, akik tagadják a látottakat, azokat megfélemlítették és megpróbálták elhallgattatni őket - írja a VICE.com. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!