Zelenszkijjel is készített egy interjút Tucker Carlson

Fotó: Roman PILIPEY / AFP
Vágólapra másolva!
A jobboldali véleményvezér hosszú ideje próbálta leszervezni az interjút az ukrán elnökkel. Tucker Carlson most bejelentette, az orosz elnök után a kijevi vezetőt is megkérdezi a konfliktusról - írta meg a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

Tucker Carlson amerikai újságíró és véleményvezér az X közösségi oldalon jelentette be, hogy hamarosan megjelenhet a Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel készített interjúja.

Úgy tűnik, megvan az interjúnk Zelenszkijjel. Két éve próbálkozunk, és ez különösen intenzívvé vált a Vlagyimir Putyinnal (orosz elnökkel) készített beszélgetés után. A cél az, hogy az amerikaiakat ellássuk a nagyon szükséges információkkal a konfliktusról, amely teljesen megváltoztatja országuk helyzetét a világban. Reméljük, hamarosan megjelenik

– írta Carlson a közösségi oldalán.

A lap emlékeztetett, hogy áprilisban a véleményvezér még arról számolt be, hogy Volodimir Zelenszkij figyelmen kívül hagyta számos interjúkérését.

Tucker Carlson idén Putyinnal is beszélgetett
Idén február elején Carlson készített interjút Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, melyben egyebek mellett az orosz–ukrán háború előzményeiről és a tárgyalási folyamat állásáról beszélgettek. Az orosz vezető akkor megemlítette, hogy Ukrajnával 2022-ben már majdnem lezárultak a tárgyalások, ám az orosz csapatok Kijevtől való kivonása után az ukrán fél „eldobott” minden megállapodást. Putyin többször is kijelentette, hogy Oroszország soha nem utasította el a tárgyalásokat.

Míg az orosz elnökkel készült interjút több mint 213 millióan látták, az Orbán Viktorral felvett beszélgetést egy nap alatt már 105 millióan látták az X-en 2023 augusztusában.

A magyarok békepárti álláspontja a kezdetektől fogva konzekvens, annak érvekkel való alátámasztása legitim alapokon nyugszik, továbbá az egyik legkifejezőbb és leginkább megalapozott békepárti álláspont. És ezt most az amerikai emberek egy amerikai sztárriporter által első kézből, a leghitelesebb szereplőtől, Orbán Viktortól hallhatják 

mondta az Origónak ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!