Zavarba ejtő videófelvételek mutatják meg, hogy Joe Biden segítség nélkül már semmire sem képes

Joe, Biden, Németország,  Ramstein, légibázis,  2023.10.18.,
US President Joe Biden speaks to the press aboard Air Force One during a refueling stop at Ramstein Air Base on October 18, 2023 as he returns from a visit to Israel. (Photo by Brendan Smialowski / AFP)
Vágólapra másolva!
Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke egy pennsylvaniai beszédnél és a Delaware-be történő helikopteres leszállásnál sokkolóan zavarodottnak tűnt. A 81 éves elnök körül az aggodalmak egyre csak nőnek mentális állapota miatt.
Vágólapra másolva!

Az amerikaiak többsége úgy véli, hogy Biden mentális állapota rohamosan romlik, ugyanakkor

a Fehér Ház nem biztosít átlátható tájékoztatást erről

− állította Ronny Jackson, az elnöki rezidencia korábbi orvosa, aki felelős volt Donald Trump és Barack Obama egészségéért is.

Pennsylvaniai kampánybeszédét követően felesége segítségével hagyta el a színpadot,

majd Delaware-ba érkezve, miután kiszállt az elnöki helikopterből, szintén zavarodottnak látszott, mintha nem tudná, hol van, és merre kell mennie tovább.

Benny Johnson kommentátor szerint "Biden újra eltévedt", az RNC közösségimédia-fiók megjegyezte, hogy két hét szabadság és egy 32 perces beszéd után Biden nagyon zavarodottnak tűnt.

Egy friss NBC felmérés szerint a regisztrált szavazók 59%-a „jelentős aggodalmakat" érez Biden fizikai és mentális egészsége iránt - írja a Magyar Nemzet.