Férfinek adta ki magát, hogy egy rövidlátó kamaszt molesztálhasson

Georgia Bilham, szexuális bűncselekmény, zaklatás
Georgia Bilham at Chester Crown Court where she is charged with 17 sex offences, including sexual assault and assault by penetration. The 21 year old posed on Snapchat as a man named George Parry and wore a hood while meeting her short-sighted victim, claiming to be "paranoid" because of an involvement with Albanian gang members, to hook a 19-year-old into a fake relationship. Picture date: Tuesday June 6, 2023.
Vágólapra másolva!
Egy fiatal nő férfinek öltözve csábított el egy kamaszlányt, majd többször megerőszakolta és zaklatta. A kamaszlánynak hónapokig nem tűnt fel, hogy a barátja valójában nő. A kamasz rövidlátó, ezért a nő könnyen el tudta titkolni előle a kinézetét. A nő még közösségi oldalán álprofilt is csinált, azért hogy megtévessze a fiatal lány családját is. A nő egy autóbaleset után bukott le, majd több év börtönbüntetésre ítélték, azonban ez még nem minden!
Vágólapra másolva!

A 22 éves Georgia Bilham férfinek adata ki magát, hogy közel kerülhessen a kamasz lányhoz. A nő egy hamis profilt is csinált, amin keresztül először csak beszélgetett a lánnyal.

Egy Georgia Parry nevű profilról félrevezető üzeneteket küldött a lánynak,

miszerint szerelmes belé és szeretné közelebbről megismerni.

Ezután találkozót beszéltek meg, ahova a nő egy fekete kapucnis felsőben, férfi nadrágban ment. Georgia a fejére húzta a kapucnit, hogy elrejtse hosszú szőke haját. A kapucnit akkor sem vette le a fejéről, mikor együtt aludt a kamasz lánnyal.

Férfinek adta ki magát egy nő, hogy zaklathasson egy kamaszlányt Forrás: Northfoto/PA Images/Steve Allen

Amikor együtt aludtak a nő többször szexuálisan zaklatta a fiatal lányt.

A nő 2021. júliusában bukott le, miután az anyja autójával egy sövénynek ütközött és a rendőrök igazoltatták. A kamaszlány is autóban utazott, ezért akkor rájött, szerelme valójában egy nő. Georgia a lány elleni erőszakot ezután is folytatta.

2021 májusától augusztusig összesen nyolcszor erőszakolta meg.

A kamaszlány a bíróságon elmondta, mióta kiderült az igazság, pánikrohamokkal küzd. Ezután hozzátette, úgy érzi, soha nem tudja feldolgozni a történteket.

A nőt tavaly szabadon engedték, ezután mosolyogva hagyta el a bíróságot. Idén azonban folytatódott a tárgyalása, most 150 óra közmunkára és 35 nap rehabilitációra ítélték.

Forrás: DailyMail.co