Az ismert műsorvezető segíthetett meggyilkolni szeretője volt feleségét

Vágólapra másolva!
Jennifer Dulos New Canaanban élt férjével és őt gyerekével. Kapcsolatuk azonban 2019-ben megromlott. Beadták a válópert, majd a nő épp azért küzdött, hogy a gyerekei hozzá kerüljenek, mikor nyomtalanul eltűnt. A rendőrség nagy erőkkel kereste a nőt, aki azóta sem került elő. Ezután a férjet és annak szeretőjét gyanúsították a nő meggyilkolásával, miután gyanús vérfoltokat találtak a szerető házában és autójában. A férj és a szerető is azt állítja, a nő megrendezte a saját halálát, azonban a bíróságon egész máshogy gondolják, mi is történhetett valójában.
Vágólapra másolva!

Az ötgyerekes anya éppen válófélben volt a férjétől.

A nő 2019 május 24-én tűnt el, mikor épp a gyermek elhelyezési perek zajlottak.

A nő eltűnése után a rendőrség nagy erőkkel nyomozni kezdett az anya holléte után. Jennifer holtteste a mai napig nem került elő, azonban az autóját az eltűnése után nem sokkal egy út mellett találták meg. Az autó elhagyottan állt egy park mellett, bekapcsolt fényszórókkal. A nyomozók az átvizsgálásakor az üléseken több vérfoltot is találtak.

image

Ezután a nyomozók arra következettek, hogy Jennifer Dulos egy szörnyű és brutális gyilkosság áldozata lett, amivel a volt férjét és a férj szeretőjét vádolják.

2020 januárjában lett volna az első tárgyalás, azonban Fotis öngyilkos lett. Mielőtt végzett magával egy tévéműsorban elmondta, szerinte a volt felesége csak megrendezte a halálát. Azt mondta, semmi köze nem volt felesége eltűnéséhez, majd az egész ügyet egy filmhez hasonlította.

image

A bizonyítékok viszont cáfolják a férj elméletét, miszerint a nő megrendezte volna a saját halálát. Ugyanis a férj és szeretője mozgását a telefonjuk GPS nyomkövetője segítségével pontosan meg tudták határozni. A GPS nyomkövető szerint, a férj miután elvitte a gyerekeket iskolába haza ment a volt feleségéhez.

Ott végzett a nővel, majd a holtestet berakta a nő autójába, és egy út szélén kidobta.

A holttest elrejtésében szeretője is segített, mivel a férfi ekkor már Michelle Troconis-szal, egy 49 éves műsorvezetővel élt együtt, és mindkettőjük telefonja szerint egy helyen voltak a nő eltűnésekor.

A rendőrök átvizsgálták a környékbeli szemeteseket, ahol az egyik kukában megtaláltak egy szemeteszsákot, benne egy kesztyűvel, amin Troconis DNS-e volt.

Ezután a nyomozók kihallgatták a nőt, aki a nyomozás során többször változtatott a vallomásán.

A tárgyaláson a gyerekek dadája is megszólalt, elmondta biztos benne, hogy Fotis bántotta Jennifert,

hiszen a férfi mindig hideg és erőszakos volt a nővel.

Főleg azután, mikor a nő rájött a férje szeretőt tart.

image

A tárgyalás harmadik napján a 49 éves egykori műsorvezető Michelle Troconis feszülten bámulta az eltűnt nő lakásáról készített véres képeket. Az egykori műsorvezetőt, Michaelle-t a nyomozás akadályozásával és manipulálással vádolják, azonban a nő ártatlannak vallotta magát, annak ellenére,

hogy Jennifer lakásában a vérfoltokban megtalálták Michaelle lábnyomát és ujjlenyomatait.

A bírósági tárgyalások folytatódnak Jennifer Dulos rejtélyes eltűnésével és meggyilkolásával kapcsolatban.

Forrás: Mirror.co