Hazaengedték a kórházból Katalin hercegnét

Katalin hercegné
LONDON, UNITED KINGDOM - JUNE 20: Catherine, Princess of Wales, attends the reopening of the National Portrait Gallery in London, United Kingdom on June 20, 2023. Kate Green / Anadolu Agency (Photo by Kate Green / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol királyi család két tagja is műtéten esett át. Károly király állapotáról szinte mindent tudni lehetett, Katalin hercegné esetében azonban nem árultak el semmit. Most a Kensington-palota tájékoztatása szerint a hercegnét hazaengedték a kórházból.
Vágólapra másolva!

Az Instagram oldalukon közzétett bejegyzésben azt írták, hogy a hercegné hazatért a kórházból, és

Windsorban folytatja a felépülést a műtét után, amivel jól halad.

Köszönetüket fejezték ki a londoni klinikának, különösen az ápolóknak. Emellett kifejezték hálájukat az egész világból kapott jókivánságokért is.

Katalin hercegné várhatóan csak húsvét után tér vissza a feladataihoz, Károly király pedig egy hónapos pihenőre vonult műtétje után.

Az Origo megírta, hogy hatalmas titkolozás övezte Katalin hercegné betegségét. Károly király műtétjéről pedig szinte mindent tudni lehetett, a prosztatabetegsége miatt volt szükség beavatkozásra. Betegsége nyilvánosságra hozásával III. Károly ösztönözni akarta a férfiakat, hogy rendszeresen járjanak kivizsgálásra.