Verekedés tört ki egy Walt Disney étteremben

Vágólapra másolva!
Egy dél-karolinai férfinak a jövő hónapban kell megjelennie a bíróságon, miután azzal vádolták meg, hogy részegen háromszor homlokon ütött egy tizenéves vendéginvitáló hoszteszt egy Walt Disney World Resort étteremben, miután nem volt hajlandó asztalt adni neki az étterem öltözködési szabályzatára hivatkozva.
Vágólapra másolva!

2023. november 19-én az Orange megyei seriff hivatalának képviselői egy testi sértés miatt mentek ki az üdülőhelyre. Nem sokkal este fél nyolc előtt az étterem hosztesze éppen egy családot kísért volna az asztalukhoz. Három főre volt asztalfoglalásuk, a csoport azonban plusz egy fővel érkezett.

Az egyik férfi, akit Munro néven azonosítottak, nem az étterem öltözködési szabályainak megfelelően volt öltözve.

Fürdőnadrágot és pólót viselt, holott az étterem szabályzata szigorúan előírta, hogy a fürdőruha nem megengedett.

Mivel Munro fürdőnadrágot viselt, a hosztesz azt mondta neki, hogy nem vacsorázhat a családjával. Munro követte a háromfős társaságot az asztalukhoz, annak ellenére, hogy közölték vele, hogy ezt nem teheti meg.

Amikor a hosztesz közölte Munróval, hogy nem ülhet a csoporttal, a férfi háromszor megütötte őt.

Az eset után a hosztesz feljelentést kívánt tenni

Munrót letartóztatták, de másnap reggel 1000 dollár (359 ezer forint) óvadék ellenében szabadon engedték. Az étterem biztonsági kamerái nem működtek, de az ügyészek a floridai bírósági feljegyzések szerint a rendőrség testkamerájának felvételeit tervezik felhasználni.

A férfi korábban a Hilton Headben található tekintélyes Sea Pines Resort alelnöke volt.

Munro már nem dolgozik a Sea Pines Resortban, az eset miatt kényszerszabadságra helyezték - írta a NYPost. Munro ártatlannak vallotta magát, várhatóan február 16-án jelenik meg legközelebb a bíróságon - írta a Fox.