David Hasselhoff mindent tagad

Vágólapra másolva!
Az elmúlt napokban több hír is megjelent arról, hogy David Hasselhoff, a Baywatch sorozat egykori sztárja részegen randalírozott és üvöltözött a wimbledoni teniszbajnokságon. A színész és a bajnokság rendezői is cáfolják a híreket.
Vágólapra másolva!

Mind David Hasselhoff, mind pedig a wimbledoni teniszbajnokság szervezői cáfolják azokat a híreket, melyek szerint a színész részegen randalírozott és üvöltözött a bajnokságon, és a biztonsági őröknek kellett őt kidobni a pályáról. "Mr. Hasselhoff nem volt részeg és nem hajították ki őt sehonnan, a biztonsági őreink nem is tudnak semmilyen incidensről. Mindössze eltévedt: egy pályát keresett, de a sajtóközpontban kötött ki, oda pedig nem volt bejárása. Hasonló esetben bárkivel ezt tettük volna, hiszen az emberek nem mászkálhatnak összevissza egy ilyen rangos eseményen."

A Baywatch című filmsorozat egykori sztárja múlt héten is bekerült az újságokban, akkor éppen azzal, hogy egy edzőterem zuhanyzójában nekiment az egyik túl alacsonyan felfüggesztett lámpának, és az üvegcserepekkel összevágta a karját. Rosszindulatú újságírók szerint ebben az esetben is sokkal inkább az alkohol okozta a problémákat, és nem a színész magassága: "Hasselhoff annyira részeg volt, hogy nem is tudott magáról. Összevissza hadonászott, és levert valami lámpát, így vágta el a kezét" - adta hírül egy internetes portál.

Hasselhoff szóvivője a hírekre reagálva elmondta, hogy a színészt borotválkozás közben érte a baleset. "Egy pillanatra elhomályosult a látása, ekkor ütötte be a fejét a lámpába, amikor közel hajolt a tükörhöz. Szó sincs részegségről. Bár Davidnek évekkel ezelőtt voltak alkoholproblémái, de szerencsére már túl van ezen a nehéz időszakon" - nyilatkozata a színész szóvivője. A Knight Rider című sorozat főszereplőjét a baleset után egyébként kórházba szállították, és meg is műtötték, mert az üvegcserepek egy inat is elvágtak a kezében. Egy nap után azonban hazaengedték, és annak a reklámfilmnek a forgatását is folytatni tudta, amiért Angliába érkezett.