Nem talál dadát Madonna

Vágólapra másolva!
Bajban van Madonna: nem talál 15 hónapos örökbefogadott kisfia, David Bana mellé dadát. Az amerikai pop-díva  szigorú elvárásainak - mint például, hogy sem tévé, sem látogatók, három hónapig - senki nem tud megfelelni.
Vágólapra másolva!

Bébiszittert keres Malawiból örökbefogadott egyéves kisfia, David mellé Madonna, de London-szerte nem talál.

Karácsony óta számos jelentkezőt meghallgatott már, de egy sem volt közöttük, aki az énekesnő szigorú életvezetési szabályaihoz alkalmazkodni tudna, amelyek között tévé- és látogató-tilalom is szerepel.

Egy bennfentes a Britain's Mail On Sunday című brit lapnak elárulta: a jelöltek közül páran Stella McCartney vagy Gwyneth Paltrow ajánlólevelével érkeztek, mégsem sikerült senkinek elnyerni a rigorózus pop-díva rokonszenvét.

"Madonna nem hisz a televízióban. Bárki is kapja meg az állást, az jó ha tudja: nem tévézhet, sőt, látogatókat sem fogadhat, legalább három hónapig."

A 48 éves énekesnő, aki folyamatosan London és Los Angeles között ingázik, egy egész csapat gyerekfelügyelőt alkalmaz, akik lánya, a tízéves Lourdes, és a kisfia, a hatéves Rocco nevelésében segédkeznek neki.