Azonosították Jennifer Hudson unokaöccsének a holttestét

Vágólapra másolva!
Jennifer Hudson amerikai énekes- és színésznő azonosította a hétéves unokaöccsének, Juliannek a holttestét. Az Oscar-díjas híresség édesanyját és fivérét múlt hét pénteken lőtték agyon chicagói otthonukban.
Vágólapra másolva!

Jennifer Hudson amerikai énekesnő, a Dreamgirls című musical Oscar-díjas szereplője azonosította hétéves unokaöccsének, Julian Kingnek a holttestét. A kisfiú múlt pénteken tűnt el, miután Hudson édesanyját, Darnell Donersont és fivérét, Jason Hudsont egy ismeretlen tettes agyonlőtte chicagói családi házukban.

Az énekes-színésznő - aki néhány éve az American Idol című tehetségkutató műsorban, az amerikai Megasztárban tűnt fel - és nővére, Julia a hét elején százezer dollárt ajánlottak fel annak, aki bármilyen információval tud szolgálni a gyerek hollétéről.

A gyermek holttestére végül egy, a kettős gyilkosság helyszínéről eltűnt terepjáró hátsó ülésén találtak rá hétfőn. A rendőrségi beszámoló szerint többször is meglőtték.

A rendőrség szerint családon belüli erőszak történt, ezért kihallgatták Julian King mostohaapját, William Balfourt, akinek már van priusza: korábban gyilkossági kísérletért, jármű-lopásért és orgazdaságért is elítélték.

"Az indítékra még ezek után sem derült fény, azonban az ilyen típusú gyilkosság nem szokatlan. Egyelőre senkit sem gyanúsítunk" - chicagói rendőrkapitány, Jody Weis, majd hozzátette, hogy meglehetősen optimisták az üggyel kapcsolatban: "Két helyszínünk is van, és a szakértők sok nyomot tudtak rögzíteni. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan megtaláljuk a tettest."

A családi ház előtt -, ahol maga Jennifer Hudson is felnőtt - szomszédok és együttérzők százai tartottak megemlékezést a múlt éjjel.

Több híresség is részvétét fejezte ki Hudsonnak: Paula Abdul énekesnő és Simon Cowell, az American Idol zsűritagjai is üzentek neki, sőt, még Barack Obama, a demokraták elnökjelöltje is együttérzéséről biztosította a 27 éves énekesnőt.