Anne Heche gyermeket vár

Vágólapra másolva!
Anne Heche amerikai színésznő, A férfi fán terem című sorozat főszereplője gyermeket vár szerelmétől, a sorozatbéli partnerétől, James Tuppertől.
Vágólapra másolva!

Anne Heche, 39 éves, többszörös Emmy-jelölt színésznő és barátja, James Tupper babát várnak.

"Teljesen felvillanyozódtak a hír hallatán"- írta közleményében Heche szóvivője.

A pár 2006-ban találkozott először, a rövid életű A férfi fán terem (Men in trees) című ABC-sorozat forgatásán, ám a színésznő akkor még Coley Laffoon felesége volt - akitől egy fia is született, a most hat éves Homer -, ahogy Tupper is házasságban élt.

"Nagyon jó barátok lettünk, és bár lassacskán felfedeztük, hogy hasonlóképpen látjuk a világot, mindketten komolyan küzdöttünk az akkori kapcsolatainkért"- mondta Tupper a Vancouver Sunnak.

"Bár mindenki ismerhetné Anne-t! Csodálatos személyiség, rendkívüli módon szereti az embereket, és nagyon keményen dolgozik"- tette hozzá Tupper, aki egy ideje együtt él Heche-el Vancouverben.

Nem sokkal az után, hogy a színésznő bejelentette szakítását Lafoonnal, a pár a nyilvánosság előtt is megjelent. A híresség akkor azt nyilatkozta: megkönnyebbült, hogy végre mindenki előtt felvállalhatták kapcsolatukat.

"Most, hogy mindenki tudja, mit érzünk, mi is sokkal jobban vagyunk"- mondta a filmcsillag, aki a nálunk is hamarosan műsorra kerülő Samantha Who?(Nem ér a nevem!) című sorozat egy epizódjában játszik együtt szerelmével.