Jennifer Lopez bezárta az éttermét

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez amerikai énekesnő bezáratta Madre's nevű pasadenai éttermét - egyelőre "bizonytalan" időre. Bennfentesek szerint Lopez az üzleti ügyek helyett inkább az anyaságra akar koncentrálni.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekesnő a napokban bezáratta a tulajdonában lévő, Madre's nevű pasadenai éttermet - a bejáraton lévő tábla szerint, egyelőre "bizonytalan időre". A híresség nem közölte, hogy miért zárja be az éttermet, és a szóvivője sem árult el pontosabb információkat.

A Madre's 2002-ben nyitott meg, és főleg puerto ricói, latinos ételeket kínált - Lopez azt nyilatkozta, hogy a helyet a nagymamája ihlette, és egy "igazán családias, mégis elegáns" éttermet szeretett volna.

Bennfentesek szerint Lopez döntésének hátterében az állhat, hogy az énekesnő a jövőben kevesebbet szeretne az üzleti ügyekkel foglalkozni, és inkább a családjára koncentrálna.

"Jennifer igazi üzletasszony, rengeteg dologhoz adta a nevét, és sok mindenben maga is tevékenyen részt vesz" - mondta egyikük. "Most azonban, hogy megszülettek az ikrek, csak rájuk akar figyelni. Ő és Marc a családjukat tartják a legfontosabbnak."