Angelina Jolie szülés utáni depressziótól szenved

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie amerikai színésznő szülés utáni depressziótól szenved, nagyon fáradt, gyenge és amiatt is folyamatosan aggódik, hogy ikerbabáinak, Vivienne-nek és Knox-nak valami baja lesz - állítja több amerikai lap.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie amerikai színésznő, a Tomb Raider című film főszereplője szülés utáni depressziótól szenved: fáradt, kimerült, gyengének érzi magát, és folyamatosan aggódik két kisbabája, Vivienne és Knox egészségéért - állítja több amerikai lap, bennfentes forrásokra hivatkozva.

"Angelina az ikrek születése óta teljesen bezárkózott, és egyetlen pillanatra sem hagyta el őket" - mondta a színésznő egyik ismerőse. "Rettenetesen fáradt, alig alszik, és állandóan hívogatja az orvosokat. A babáknak ugyanis kólikája van, és ez a betegség azzal jár, hogy szinte folyamatosan sírnak és nem lehet őket megvigasztalni."

"Angelina mindent megtesz, hogy jó anya legyen, de sokszor nem tudja kontrollálni az érzelmeit, egyik pillanatban vidám, a másikban pedig már elsírja magát. Ez pedig az egész családra rossz hatással van" - folytatta az ismerős. "Ráadásul nincs étvágya, pedig fontos lenne, hogy rendesen egyen, a babák érdekében."

A színésznő családja abban reménykedik, hogy Jolie hajlandó lesz szakembertől is segítséget kérni - a depressziója ugyanis már a kedvesével, Brad Pitt-tel való kapcsolatára is rányomta a bélyegét.

"Angelina egy kicsit haragszik Bradre, mert úgy gondolja, kettőjük közül Bradnek sokkal könnyebb a dolga" - mondta egy másik bennfentes az In Touch magazinnak. "Brad bármikor felkerekedhet és utazgathat, nem kell otthon maradnia a kicsikkel."