Vágólapra másolva!
Anne Heche amerikai színésznő fiúgyermeket vár szerelmétől, a szintén színész James Tuppertől, akivel ez a baba lesz az első közös gyermekük.
Vágólapra másolva!

Anne Heche amerikai színésznő, a nálunk is vetített A férfi fán terem (Men In Trees) című sorozat sztárja, és párja, James Tupper színész első közös gyermeke fiú lesz - erősítette meg szóvivőjük a US Weeklynek.

A pár 2006-ban találkozott először a sorozat forgatásán, ám a 39 éves színésznő akkor még Coley Laffoon felesége volt -akitől egy fia is született, a most hat éves Homer -, és Tupper is házasságban élt.

"A barátságunk idején lassacskán felfedeztük, hogy mindketten hasonlóképpen látjuk a világot, de azt hiszem Anne és én is hoztunk áldozatokat az akkori kapcsolatainkért"- mondta Tupper a kanadai Vancouver Sun lapnak, még tavaly.

Miután Heche bejelentette szakítását Lafoonnal, a pár a nyilvánosság előtt is megjelent, és elmondták, nagy megkönnyebbülés volt számukra, hogy végre felvállalhatják kapcsolatukat. A két filmcsillag hamarosan együtt lesz látható a Nem ér a nevem (Samantha Who?) című sorozat egy epizódjában.