Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Még érezhető az éjszakai Hold-Merkúr együttállás hatása, ma érzelmeink és hangulataink uralják racionalitásunkat. Fordítsuk ezt a pár órát arra, hogy inkább információkat gyűjtünk, az esetleges döntéseket pedig később hozzuk meg. Most könnyebben ki tudjuk fejezni érzéseinket, különösen a nők irányába. Ne vesztegessük azonban időnket jópofáskodásra vagy fecsegésre, nehogy megfeledkezzünk az igazán fontos ügyekről. Ez nem a legalkalmasabb pillanat döntések meghozására, de most megfigyelhetjük, miként érzünk bizonyos dolgok iránt, és ezt a tudást majd később hasznosíthatjuk.

A Hold trigonba kerül a Jupiterrel, belső békénk és szeretetteljes viszonyulásunk embertársainkhoz hasonló reakciókat vált ki belőlük is velünk szemben. Nem csoda, hisz mindig azt kapjuk vissza, ami belőlünk árad. Őszinte és gyakorlati szintű segítőkészségünkkel önmagunkon is segítünk. Ez nem egy különösebben eget rengető tranzit semmilyen téren, mindenesetre jól fogjuk érezni magunkat, bizakodóak leszünk, és egyensúlyba kerülünk az egész világgal.

A Hold szextil Mars hatására érzelmeink és vágyaink igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulnak meg. Olyan emberekkel vesszük körbe magunkat, akik képesek kiváltani belőlünk az ilyen érzelmeket. Szexuális kapcsolataink felhevülnek, vagy kifejezetten keressük rá az alkalmat.

Este a Hold-Szaturnusz kvadrát hatására kicsit hajlamosak leszünk mindent a sötétebbik oldaláról látni - önmagunkat és másokat is, általában az egész világot. Ne merüljünk el ebben az állapotban, és ne szívjuk annyira mellre a dolgokat. Kilátásaink pillanatnyilag komorak, de hamarosan kiderül felettünk az égbolt. Hamar elmúlik ez a tranzit.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Hétfői horoszkóp