Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Hangulataink és érzelmeink szinte percről percre váltakoznak, és ezt valahogyan ki kell tudnunk fejezni. Tegyük hát meg, de készüljünk fel arra, hogy hagyjuk a többieket is szóhoz jutni. Valljuk be nyíltan és becsületesen, hogy érzéseink és egyes nézeteink épp most változáson, kiigazításon mennek keresztül.

A gerincoszlopunk rugalmasságának megőrzése egész életünk során fontos. Erre nagyon alkalmas a jóga gyakorlása. Étrendben a fehérjék kapcsolódnak az Oroszlán jegyéhez. Ne feledjük, a teljes értékű fehérjéknek rendkívül sokrétű a feladata a szervezetünkben.

A Merkúr szextil Vénusz hatására képesek leszünk szerelmi vagy baráti vonzalmainkról vallani az érintetteknek, még akkor is, ha egyébként nem szívesen szoktunk erről beszélni. Most ugyanis nagyon bennünk élnek ezek az érzések. Lazítsunk, pihenjünk, élvezzük a kellemes környezetet, vagy az esztétikai örömöket. Ez a nap tényleg töltekezésre való. Talán jót tenne egy kis ráérős vidéki autókázás, szépséget és nyugalmat árasztó tájakon.

Este a Hold szextil Mars hatására érzelmeink és vágyaink igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulnak meg. Olyan emberekkel vesszük körbe magunkat, akik képesek kiváltani belőlünk az ilyen érzelmeket. Szexuális kapcsolataink felhevülnek, vagy kifejezetten keressük rá az alkalmat.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.