Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még mindig a Szűzben jár és trigonban áll a Vénusz bolygóval, valamint szextilben a Jupiterrel. Így ebben az időszakban nyugodtak leszünk, lelki békénk helyreáll.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még mindig a Szűzben jár. A Szűz napjainak különleges ereje az emésztőszerveken válik észrevehetővé. Éppen az érzékeny embereknek támadnak ilyenkor gyakran emésztési problémáik. A megfelelő segítő étrend különösen ajánlott ezekben a napokban, legalábbis a zsíros vagy nehéz ételekről érdemes lemondani. Szellemi szinten érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy vajon "mit nem vesz be a gyomrunk", mit nem tudunk feldolgozni. Jó tudni, hogy a Szűz napokon vágott haj tovább megőrzi szépségét és formáját, a most készített dauer szép hullámokat ad, és a hajfestés is sokáig tartós marad.

A mai nap lehetőséget ad arra, hogy az otthonunk karbantartásához szükséges termékeket beszerezzük. A legjobb, ha meglátogatunk egy barkácsáruházat, ott keressük meg mindazokat a praktikus cikkeket, amelyekre szükségünk lehet. Előtte mérjük fel, hogy milyen szerszámok és eszközök hiányoznak háztartásunkból. Hiszen egy kiégett villanykörte is nagy bosszúságot okoz, ha éppen nem tudjuk pótolni. Nem is beszélve arról, hogy otthonunkban bármikor szükségünk lehet egy csavarhúzóra vagy éppen kalapácsra.

Ma a Hold trigonban áll a Vénusz bolygóval, valamint szextilben a Jupiterrel. Így ebben az időszakban nyugodtak leszünk, lelki békénk helyreáll. Kedélyállapotunk nagyon jó lesz, ezzel párhuzamosan meredeken megemelkedik erotikus vonzerőnk. Azt sugározzuk magunkból, hogy nagyon tudatosak vagyunk, és készen állunk a szerelemre. A ma induló kapcsolatok magukban hordozzák a mély, igaz szerelem és odaadás lehetőségét. Igazán különleges kapcsolat alakulhat ki két ember között a mai napon. Kapcsolatainkban barátságos légkör uralkodik, gyöngéd, simulékony megnyilvánulásokat tapasztalhatunk partnerünk részéről. Szeretetteljes, biztonságos légkörben lehet részünk, élvezzük ki, töltődjünk fel melegében.