Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Vízöntőben halad, együtt áll a Vénusszal és a Neptunusszal. Jó alkalmunk nyílik arra, hogy elmélyítsük társas kapcsolatainkat és különösen romantikus hangulatban tölthetjük az estét.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Vízöntőben halad, ami egészségügyi vonatkozásaiban a lábszárakat és a bokákat érinti. Aki hajlamos a visszérre, jól teszi, ha ezekben a napokban kerüli a hosszas állást. Igyekezzünk pihentetni bokánkat is: viseljünk jól tartó cipőt. Ma sokkal inkább veszélyeztetnek minket a balesetek (különösen ami az alsó lábszárunkat illeti), ezért legyünk különösen körültekintőek. Hölgyek ma próbáljanak meg a tűsarkú cipők helyett egy stabilabb csizmát, bakancsot választani maguknak.

A Hold együtt áll a Vénusszal és a Neptunusszal. Érzelmileg könnyen megérintődünk, még a hűvösebb típusú emberek is együtt tudnak érezni másokkal. Csillapíthatatlan igényünk támad a szeretetre, az odafigyelésre. A mai nap jó alkalom lehet arra, hogy elmélyítsük párkapcsolatunkat, egyedülállók pedig ma könnyebben találhatnak új partnert maguknak. Ami a szellemieket illeti, ma a fantázia, az álmok világában élhetünk. Bár mindenképpen jó egy kicsit álmodozni és más szemmel nézni a világot, mint a többi napon, tudatosítanunk kell magunkban azt, hogy az élet nem annyira "rózsaszín", mint amilyennek tűnik. Elragadtatottságunkban hajlamosak vagyunk hirtelen döntéseket hozni. Várjunk ezekkel néhány napot, mikor józanabbul tudjuk nézni a dolgokat. Szenteljük inkább az estét a romantikának, és intuíciónkat használjuk fel arra, hogy ráérezzünk, mit is szeretne a kedvesünk.