Heti horoszkóp október 13-tól 19-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Érdemes lenne rendet tenni az önmagaddal való kapcsolatodban, túlságosan szigorú és kemény lehetsz ugyanis magadhoz, a legkisebb hibát, elhajlást sem engeded meg magadnak - sőt, hajlamos lehetsz arra is, hogy büntesd magad! Ez pedig csak még idegesebbé és frusztráltabbá tehet. A hét vége felé szerencsére sokkal lazább napjaid lesznek, és képes leszel megmutatni a szeretteidnek a valódi érzelmeidet.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon kíváncsi vagy mások lelkére szívesen beszélgetsz a szeretteiddel, ismerőseiddel - az érdeklődésed mögött azonban az húzódhat meg, hogy saját magadat szeretnéd megerősíteni, és biztosan tudni szeretnéd, hogy jó az, amit csinálsz. Sokkal kifizetődőbb (és kevesebb stresszel járó) módszer lehet, ha egyszerűen hallgatsz az ösztöneidre, és nem hasonlítgatod folyton másokhoz saját magadat.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Bármilyen jól kidolgozott és pontos terved van, az élet bizony keresztülhúzhatja a számításaidat ezen a héten, és egyszer csak azt veheted észre, hogy teljesen más irányba mutatnak a dolgaid, mint ahogyan azt te elképzelted. Ahelyett, hogy pánikba esnél, vagy sutba dobnád a terveidet, inkább vizsgáld felül a jelenlegi helyzetedet, és alkalmazkodj is hozzá!

Rák (június 22. - július 22.)
El kellene döntened magadban, hogy mi is a fontosabb neked, és mit szeretnél valójában az élettől: a karriert, a családot, a barátok, a belső békét nem lehetetlen összeegyeztetni, de ehhez komoly munka és energia-ráfordítás kell! Te pedig hajlamos vagy arra, hogy csapongj a vágyaid között, és valójában egyik megvalósítására sem koncentrálsz. A hét végén figyelj arra, hogy kinek mit mondasz, lehetséges ugyanis, hogy túl sok információt adsz ki magadról egy olyan embernek, aki visszaélhet ezzel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon hatékony és boldog napjaid lehetnek, különösen a hét elején, mert mindent sikerrel fejezel be, amihez csak hozzáfogsz. Az érzelmi életed is nagyszerűen alakulhat, mert olyan emberek mutatnak megértést és szeretetet feléd, akikkel korábban hűvös, vagy éppen egy kicsit zavaros volt a viszonyotok. A hét második felében (különösen szombaton és vasárnap) gondolkozz el egy kicsit azon, milyen lehetőségeid vannak, amelyeket mindenképpen ki kellene használnod!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Határozottan meg tudod fogalmazni a vágyaidat, és azt is le tudod magadban tisztázni, hogy mi mindenre vagy hajlandó azért, hogy elérd a céljaidat. Ugyanakkor jobb lenne, ha egy kicsit rugalmasabban viselkednél, és nem ragaszkodnál olyan mereven az elveidhez - nem érdemes ugyanis amiatt visszautasítani egy ajánlatot, mert nem felel meg tökéletesen az elképzeléseidnek!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Még saját magadat is meglepheted azzal, milyen sokoldalúan vagy képes a feladataidhoz állni: egyik nap kemény vagy és elszánt, a másikon pedig lágy, megértő és gyengéd - mindig alkalmazkodsz a helyzethez és a lehető legjobbat hozod ki belőle. A hét vége felé jobb lenne, ha lazítanál: nagyon kellemes napjaid lehetnek, de csak akkor, ha képes vagy elengedni magad!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Meglepően kedves, gyengéd és simulékony vagy, ezzel pedig új szövetségesekre is szert tehetsz: korábban ugyanis sokan fordulhattak el tőled szúrós modorod, gunyorosságod miatt. A hét első felében próbálj meg egy kicsit több időt a barátaidra szánni, menjetek el például együtt vacsorázni. A hét végén viszont inkább a pénzügyek lehetnek a hangsúlyosak az életedben, rendszerezd a banki papírjaidat, a számláidat, vagy készíts költségvetést a következő hetekre!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon kritikus lehetsz, de ennek most csak a jó oldalát tapasztalod meg: képes vagy új, frissebb szemmel látni a problémáidat, és a hibákat is könnyebben észreveszed - sőt, még a kreativitásod és a problémamegoldó-képességeid is növekedhetnek! A hét vége felé nagyon jó ötleteid lehetnek, szinte minden témában képes vagy újat mutatni. Legyen mindig nálad egy jegyzetfüzet, nehogy elfelejts valamit!

Bak (december 22. - január 20.)
Ki kellene venned a részedet a szórakozásból: rengeteget dolgozol, és még a szabadidődben is olyan dolgokkal foglalkozol, amelyekben nem tudsz teljesen elmerülni. Pedig szükséged lenne arra, hogy gyermekien játékos lehess és felszabadultan örülhess az életnek. A párod vagy a családod most nagyon sokat tehet érted, mindössze az kell egy boldog naphoz, hogy ne utasítsd vissza az ötleteiket, és vegyél részt az általuk kitalált programokban!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Az életed bizonyos területein nagyon felszabadult, kreatív és lelkes vagy, másokhoz viszont egyáltalán nem fűlik a fogad, sőt, kifejezetten unhatod, utálhatod ezeket a területeket. Pedig egyáltalán nem lenne nehéz a lelkesedést "átirányítani" az életedben! Szerencsére, elég nyitott és bátor vagy ahhoz, hogy átvedd az irányítást, és megszegd azokat a szabályokat, amelyek gúzsba kötöttek téged!

Halak (február 20. - március 20.)
Egy kicsit bizonytalanabb lehetsz az érzelmi életedben, és jó néhány kínos pillanatra is fel kell készülnöd: túlságosan közel engedtél magadhoz valakit, aki visszaél a helyzettel. Olyan embert fogadtál a bizalmadba, akinek sokkal fontosabb a saját boldogsága, mint az, hogy mindketten kiegyensúlyozottak legyetek a kapcsolatban. Állj ki saját magadért! Neked is jogodban áll nemet mondani, ha túl tolakodóvá, terhessé válik egy viszony.