Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Szerelmi horoszkóp december 11-től 18-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon pozitív, lelkes és optimista hangulatban vagy a következő napokban, és nagy sikerrel tudod ezt "átragasztani" másokra is. A játékosságodnak, kedvességeknek nagyon kellemes következményei lehetnek, az ellenkező nem tagjai elárasztanak a figyelmükkel, és neked csak válogatni kell az ajánlatok között. Mielőtt azonban döntenél, egyik vagy másik jelölt között, gondolkozz el azon, kivel szeretnél esetleg hosszú távon is együtt maradni - és nem csak a "jókedvű" napokon -, így megkímélheted magad a csalódástól.

Bika (április 21. - május 20.)
Szenvedélyes vagy ezen a héten. legszívesebben egész nap a kedveseddel foglalkoznál, kényztetnéd őt, elhalmoznád ajándékokkal és a szereteteddel - ám lehet, hogy neki ez egy kicsit túl sok, és inkább másra vágyna. Igyekezz kitapasztalni, hogy mi az, ami még jólesik neki, és mi az, ami már terhes. A jövő hét közepétől nagyon kreatív lehetsz, és szívesen fejezed ki az érzelmeidet a művészeteken keresztül. Ha nem is tartod magad nagyon tehetségesnek, attól még elviheted a partnered táncolni, vagy beülhettek egy romantikus filmre.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Elegancia és kifinomultság lehet rád jellemző, ez pedig azzal jár együtt, hogy egyáltalán nem élvezed a túl szenvedélyes helyzeteket, ezeket ugyanis most kifejezetten közönségesnek tarthatod. Most inkább "szellemi stimulálásra" lenne szükséged, nem pedig fizikaira - ha a párod nem megfelelő módon közelít hozzád, akkor nagyon visszautasító lehetsz vele. Mivel azonban nem jön rá magától, hogy mit szeretnél, mindkettőtöknek jobb lenne, ha megmondanád, hogy mire vágysz. Így biztosan nem kerültök kellemetlen helyzetbe.

Rák (június 22. - július 22.)
Kifejezetten örülsz annak, hogy közeleg a karácsony, hiszen szereted elkényeztetni a szeretteidet - az ajándékozás pedig nagyszerű lehetőséget kínálhat neked erre. Arra azonban ügyelj, hogy ne költs túl sokat, az ajándékok legyenek inkább személyes apróságok. A kedvesed pedig annak örülhet a legjobban, ha téged "kap meg": szervezz néhány izgalmas randevút vele, és még a legszorosabb időbeosztás mellett is szakíts időt arra, hogy egy kicsit kettesben lehessetek. Ne engedd, hogy a szerelmed a háttérbe szoruljon a lázas készülődés mellett!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Úgy érezheted, hogy elérted a teljesítőképességed határait, fáradtnak, kimerültnek érzed magad, és nincs türelmed semmihez. Ennek pedig az lehet a következménye, hogy lépten-nyomon, minden apróság miatt összekapsz a pároddal, és egyszerűen képtelen vagy megadni neki azt a szeretetet és odafigyelést, amire neki szüksége van. Ha szerencséd van, akkor nagyon megértően viselkedhet veled, ám az is előfordulhat, hogy megsértődik. Előzd meg a veszekedéseket, vitákat azzal, hogy kedvesebben bánsz vele, és amíg együtt vagytok, félreteszed a problémáidat!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Sajnos nagyon könnyen kifáradsz a következő napokban, sőt, egy kisebb betegség is ledönthet a lábadról, így érthető, hogy semmi kedved a romantikázáshoz. Ezt viszont a partnered sértődötten fogadhatja, és az ellentétes vágyak ütközéséből lehet néhány vitátok. Próbáld megértetni a kedveseddel, hogy most inkább pihennél, csendre és nyugalomra vágynál, de ígérd meg neki, hogy amikor összeszedted magad, azt fogjátok csinálni, amit ő szeretne!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Az a képességed, hogy képes vagy magadhoz ragadni a kezdeményezést, és ki tudsz állni magadért, kapóra jöhet neked. A párod ugyanis nagyon furcsán viselkedhet veled (nem bántó, inkább csak közönyös), és nem szívesen beszél a saját gondolatairól; te viszont sikerrel szeded ki belőle, hogy mi bántja, és a problémák megoldásában is tudsz neki segíteni. A jövő héten igen energikus lehetsz, szívesen mész sportolni - az erotikához is nagyobb kedved lehet, mint más napokon!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Ne vegyél mindig mindent komolyan, amit mások mondanak neked - túlságosan megbízol most az emberekben, és ennek az lehet az eredménye, hogy egymást érik a csalódások ezen a héten. Olvass egy kicsit a sorok között, mielőtt döntést hozol; az is jó ötlet lehet, hogy kikéred egy idősebb, tapasztaltabb barátod tanácsát. A jövő héten szerencsére már sokkal tisztábban látod az ügyeket, és az érzelmeidet is helyre tudod tenni magadban. Ha párt keresel magadnak, akkor használd a humorodat, hogy meghódíthasd a kiszemeltedet!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Akkor, ha teljesen meg szeretnéd élni az érzelmeidet, akkor bizony időnként kockázatot is kell vállalnod: akár arról van szó, hogy elmondd a kedvesednek a problémáidat, akár arról, hogy randevúra hívj egy kellemes ismeretlent - mindenképpen őszintének és nyíltnak érdemes lenned! Lehet, hogy így nem alakul minden "tökéletesen", de legalább biztosan tudod majd, hogy te mindent megtettél a siker érdekében. A jövő héten több társasági eseményre is elhívhatnak, ezeken még akkor is érdemes részt venned, ha elsőre nincs nagy kedved hozzájuk.

Bak (december 22. - január 20.)
Bár több randevúra is elhívhatnak a következő napokban (akár a párod, akár a kiszemelted), neked nincs túl sok kedved elmenni ezekre - nem érzed elég magabiztosnak magad ahhoz, hogy "jópofizz" valakivel, és, bár nehezen vallod be magadnak, nincs kedved ahhoz sem, hogy sok pénzt adj ki egy-egy vacsoráért, színházi előadásért vagy moziért, arról nem is beszélve, ha esetleg ajándékot is vár a másik. Még mielőtt lemondanád a találkozókat, találj ki valami olcsó, de szórakoztató programot: menjetek el együtt sétálni, vagy hívd meg az illetőt az otthonodba, és főzz neki valami finomat!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A szerelmi kapcsolatod (illetve, annak hiánya) kerülhet most a figyelem középpontjába, nagyon sokat gondolkodhatsz azon, hogyan javíthatnál a saját személyiségeden ahhoz, hogy még sikeresebb legyél a párkapcsolatokban. Talán ideje lenne felülvizsgálnod az elképzeléseidet, amelyeket a "tökéletes kapcsolatról" alkottál, és az előítéleteidet is tedd félre - lehet, hogy pont azzal a személlyel alakíthatsz ki nagyszerű barátságos, sőt, többet, akitől egyébként nem várnál túl sokat.

Halak (február 20.-március 20.)
Szívesen hallgatod a mások szerelmi ügyeiről szóló történeteket, és annak is örülsz, ha tanácsot kérnek tőled - ám ez még nem jelenti azt, hogy tényleg olyan jól értesz ehhez, mint hiszed. Sőt, rádöbbenhetsz arra, hogy a saját kapcsolatod korántsem kiegyensúlyozott. A jövő hét elejétől egy kicsit objektívabban tudod szemlélni az érzelmeidet, és arra is könnyedén rájöhetsz, hogy mit kell tenned azért, hogy javíts a kedveseddel való viszonyon, vagy éppen az mit követel tőled, hogy végre párt találj magadnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről