Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Graham Norton, a "ruhakatasztrófa"

A brit Channel 4 televízió-csatorna műsorvezetőjét, aki különcködő öltözékeiről híres, a GQ magazin "ruhakatasztrófának" bélyegezte. Graham Norton kézi készítésű, színpompás öltönyeiről vált híressé. Tavaly csak ötödik lett a rosszul öltözöttek versenyén, idén viszont változatos ruhatára hozzásegítette a kétes értékű győzelemhez.

Rosszul öltözöttségben Tony Blairt helyezte a második helyre az 500 fős, stílusszakértőkből, hírességekből és írókból álló döntőbizottság. Tony Blair a tavalyi negyedik helyéről öltözködte föl magát a másodikra. Piers Morgan, The Mirror szerkesztője megjegyezte: "Sosem lesz belőle Paul Smith, akármilyen keményen próbálkozik."

David Beckham idén is a legstílusosabb sztár. A Manchester United középpályását, akinek sportszerelése és utcai viselete is elhíresült, így jellemezte a GQ szerkesztője, Dylan Jones: "Zseniális osztályharcos - csak éppen a csatatere a Bond Street."

Az idei legrosszabbul öltözködő férfiak listája a következő: 1. Graham Norton; 2. Tony Blair; 3. Jonathan Ross; 4. Lawrence Llewelyn-Bowen; 5. Chris Evans; 6. Jeremy Clarkson; 7. Simon Cowell; 8. Jamie Oliver; 9. Guy Ritchie; 10. Ken Livingstone.