Szépségről nem csak szépségkirálynőknek

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Lyn de Gara
Középen Miss Kolumbia, jobbra Miss Dél-Afrika, balra Lyn de Gara, a Miss Bikini-szépségverseny egyik zsűritagja


Az első udvarhölgynek megválasztott 19 éves magyar lány, Csősz Boglárka szerint testi szépségünket egész életünkben megőrizhetjük, alakíthatjuk, de belső értékeinkre is különös figyelmet kell fordítanunk.

Szerintem a szépség legfontosabb titka a belső kisugárzás, mely nélkül a legtökéletesebb külső is csak üres jelmeznek hat. Az előnytelen külső viszont hihetetlenül megszépülhet, ha tulajdonosa ismeri a belső ragyogás titkát. Ezért ne csak az öltözködésünkre, a smikünkre, a frizuránkra és a külsőségekre figyeljünk.

Forrás: Lyn de Gara
Középen Csősz Boglárka, jobbra tőle a nyertes, a német Jolena Kwasow

A testtartásunkkal, a járásunkkal, a gesztusainkkal és a mimikánkkal könnyen elárulhatjuk, hogy béke lakik-e a lelkünkben vagy háború. Ha mosolyunk nem belülről fakad, csak hideg álarc az arcunkon. Aki szép akar lenni, annak belül is széppé kell válnia!

A szakmai siker másik kulcsa az, hogy akár itthon, akár külföldön, beszédbe tudjunk elegyedni az emberekkel: hogy ne csak szépségünkkel, hanem szavainkkal is belső harmóniát sugározzunk. Ezért elengedhetetlen a nyelvtudás, hogy minden nyelven magabiztosan ki tudjuk fejezni személyiségünket.

Ma már a szépség mindenki számára elérhető, aki igényes, bölcs és bátor!