Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Vakációra készülődünk

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A perzselő nyári napsütésben nemcsak bőrünk igényli a fokozott védelmet; a káros ibolyántúli sugarak ellen hajunkat is óvni kell. Az UV-sugarak ugyanis kiszívják a pigmentanyagokat a haj szerkezetéből, így az kifakul és elveszíti fényét, ragyogását. Ráadásul a sós tengervíz és az uszodák klóros vize csak rontja a helyzetet; roncsolja, kiszárítja a hajszálakat.

Napozáshoz - Solar fényvédő spray

UV-szűrővel, aminosavakkal és pálmaolajjal dúsított összetétele védi a haj színét és fényét a nap káros ibolyántúli sugaraitól. A láthatatlan filmbevonat nem kelt zsíros hatást a hajon.

Napozás után - Solar fényvédő sampon

Az AHA gyümölcssavakban, pálmaolajban és aminosavakban gazdag összetétel megtisztítja a hajat a sós tengervíztől és az uszodák klóros vizétől. Használatával a haj fényes és lágy tapintású marad.

Solar fényvédő pakolás

Aminosavat és ápoló hatóanyagokat tartalmaz, amelyek mélyen táplálják és regenerálják a hajszálakat. Használatával a haj visszanyeri vitalitását, fényes, puha és könnyen fésülhető lesz.

Ajánlat

A L'Oréal hajápoló újdonságai

Napozás.hu
Nyaralás, napfürdőzés előtt, érdemes ellátogatni az oldalra, ahol kimerítő információkat kapunk a biztonságos napozás kellékeiről.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről