Vágólapra másolva!
Angelina Jolie ajkai, Nicole Kidman orra és Jessica Biel teste - ezekre vágynak leginkább az amerikaiak, derült ki egy felmérésből, amelyet két plasztikai sebész végzett.
Vágólapra másolva!

A plasztikai sebészhez forduló amerikaiak leginkább Angelina Jolie ajkait, Jessica Biel testét, Katie Holmes szemeit, Nicole Kidman orrát és Paris Hilton bőrét szeretnék a sajátuknak tudni - derült ki egy felmérésből, amelyet két hollywoodi sebész végzett.

Dr. Richard Fleming és Dr. Toby Mayer évek óta, rendszeresen összeállít egy listát azokból a "sztár-részletekből", amelyekhez hasonlókat a hozzájuk forduló szépülni vágyók kérnek.

"A páciensek számára még mindig a hírességek jelentik a fő inspirációt" - mondja Fleming. "Kipihentnek, energikusnak és gyönyörűnek szeretnének látszani, mint azok a hollywoodi sztárok, akiket a magazinokban látnak."

A két plasztikai sebész szerint az elmúlt években egy kicsit változott a trend: már nem egy-egy hírességhez akarnak mindenben hasonlítani azok, akik kés alá fekszenek, inkább több ismert ember jellegzetességeiből válogatják ki, ami a legjobban tetszik nekik.

"Régebben olyan klasszikus szépségek uralták a listát, mint Catherine Zeta-Jones, Halle Berry, Julia Roberts vagy Charlize Theron" - teszi hozzá Fleming. "Mostanában viszont előtérbe kerültek a fiatal sztárok is, akik csak néhány éve ismertek, mint Katherine Heigl, Amy Adams, Carrie Underwood vagy Kate Bosworth."

A szakorvosok által összeállított listán a férfiak idoljai is szerepelnek: a legtöbben David Beckham testére, Leonardo DiCaprio orrára, Daniel Craig szemeire és Matt Damon ajkaira vágynak.