Kate Hudson és Rihanna a legjobban öltözöttek

Vágólapra másolva!
A People magazin összeállította annak a tíz hírességnek a listáját, akik 2008-ban a legstílusosabban öltözködtek. Az élen Kate Hudson, Rihanna és Gwyneth Paltrow végeztek.
Vágólapra másolva!

A People amerikai magazin nyilvánosságra hozta azt a listát, mely a legjobban öltözködő hírességeket sorolja fel. 2008-ban (a magazin szerint) Kate Hudson amerikai színésznő, a Bolondok aranya című film főszereplőnője és Rihanna barbadosi származású énekesnő voltak a legstílusosabbak.

"Kate Hudson nagyszerűen keveri a hippis lazaságot a drága és elegáns ruhákkal. Rihanna igazi stíluskirálynő, akinek merészségét sokan próbálják utánozni" - írta a lap szerkesztője, Melissa Liebling-Goldberg.

A listára felkerült még Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő ("rövid ruháival és bubifrizurájával új divatot teremtett"), Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője, Anne Hathaway színésznő, Heidi Klum topmodell, Sarah Jessica Parker, a Szex és New York sztárja ("egyedi és merész a stílusa"); Michelle Obama, Barack Obama demokrata elnökjelölt felesége; Eva Mendes színésznő ("egyszerre nőies, bájos és érzéki"); illetve Charlize Theron, a Hancock című film főszereplőnője is.