Nyugalom, csigavér!

Vágólapra másolva!
Nem dől össze a világ, ha nem a mi elképzelésünk szerint, hanem kicsit lassabban alakul egy bimbózó kapcsolat. A Facér Pasi válaszol.
Vágólapra másolva!

Kedves Facér Pasi!

A fiúval, akivel ugyanoda járunk szórakozni, rengeteget dumáltunk és nagyon megkedveltem őt. Egyszer amikor adott az arcomra egy puszit, megfogta a kezemet is. Ön szerint ez jelent valamit? Ezután hétvégén csak velem foglalkozott, aztán hazakísért és átölelve bandukoltunk. A házunk előtt adott egy puszit a számra. Olyan boldog voltam, mert pont így terveztem az estét. Másnap írt üzenetet, meg fel is hívott, de a pusziról nem esett szó. Aztán hétfőn minden megváltozott, nem hívott, nem írt.

Pénteken kihívtam beszélgetni, és azt mondta, hogy akkor szombaton kicsit elengedte magát, de ha két évvel idősebb lennék, akkor biztosan lenne közöttünk valami. Lehet, hogy nem akarja elrontani a barátságunkat azzal, hogy összejövünk? Ugyanúgy hazakísér, de tartja a távolságot. Azt mondják a többiek, hogy tetszem neki, de ne sürgessem, nem kezdeményező típus. Ön szerint mit csináljak? Már rengeteget sírtam emiatt...

Üdvözlettel:
Zsiki

Kedves Zsiki,

nem kell egyből fejest ugrani a dolgokba, és sírni sem kell annyit. Ez a fiú még nem tudja pontosan, hogy mit is szeretne, de az látható, hogy óvatosan kezeli a veled szövődő kapcsolatot. Az, hogy nem egy kezdeményező típus még nem sürget téged semmire.

Várd ki, mit hoz a jövő, és annak örülj, ami éppen történik veled. Hidd el, nem ő az egyetlen fiú körülötted, akinek tetszel. Járj nyitott szemmel, légy türelmes magaddal és a környezeteddel szemben is.

Csókol a Facér Pasi!