Beyoncé várni akart a házasággal

Vágólapra másolva!
Beyoncé Knowles amerikai énekesnő, a Destiny's Child együttes alapító tagja mindig is szűkszavú volt házasságával kapcsolatban, ám most egy interjúban - amit a Seventeen magazinnak adott - erről is beszélt.
Vágólapra másolva!

Beyoncé Knowles amerikai énekesnő hat év után, idén áprilisban ment hozzá szerelméhez, Jay-Z rapper-producerhez. A híresség, eddig nemigen beszélt magánéletéről, de most egy interjúban bepillantást engedett kapcsolatuk részleteibe.

"18 éves voltam, mikor először találkoztunk és 19, mikor randizni kezdtünk, de nem siettünk. Nem hiszem, hogy az ember ugyanarra vágyik húszévesen, mint harmincévesen" - nyilatkozta az énekesnő a Seventeen magazin december/januári számában.

"Nem akartam férjhez menni huszonöt éves korom előtt, mivel úgy gondolom, az embernek meg kell ismernie önmagát, hogy mit is szeretne valójában az élettől, el kell töltenie magával egy kis időt, büszkének kell lennie arra, amit elért, amivé lett, mielőtt az egészet megosztja valaki mással"- mondta a 27 éves Knowles, aki kifejtette: rengeteget tanult Jay-Z-től.

"Nem számít, hogy tökéletesnek látszol a magazinok címlapján, és hogy te vagy a leghelyesebb, legsikeresebb, legmenőbb pasi, mert ugyanúgy lehetsz szomorú, sebezhető, mérges, ijedt, érezheted magad rosszul mint mindenki más - ezért az a legfontosabb, hogy találj valakit, aki a nehéz időszakokban támogat" - idézett föl az éneksnő egyet férje eszmefuttatásaiból.

Forrás: [origo]

Beyoncé és férje, Jay-Z egy jótékonysági gálaesten



Beyoncé az interjúban megmutatta ambiciózus oldalát is: elmondta, hogyan tanul saját fellépéseiből.

"Gyakran tartok YouTube-napot, amikor visszanézem a fellépéseimet, meghallgatom a felvételeimet, megnézem a videókat, amiket rólam készítettek. Ez azért fontos, mert így rájövök, mi mindenen kell, vagy éppen nem kell javítanom, és ez hozzásegít ahhoz, hogy jobb énekes legyek"- tette hozzá az énekesnő, akinek új albuma hétfőn jelenik meg "I Am ...Shasha Fierce" címmel.