Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Bak jegyében jár, szextilben áll az Uránusszal és a Vénusszal. Ma szerelmi életünk különösen dinamikusan alakulhat, nagyszerű perceket tölthetünk el kedvesünkkel.
Vágólapra másolva!

A Hold ma már a Bak jegyében jár. Sokkal komolyabb, megfontoltabb hangulatban lehetünk, mint más napokon. Nem igazán találjuk meg magunkat a könnyedebb helyzetekben, egyszerűen azt érezhetjük, hogy ezek "hiábavalóságok", és sokkal jobb lenne, ha valami igazán jelentős dologgal tölthetnénk az időnket. Minden gondolatunk a munkánk, a karrierünk körül forog: érdemes a mai napot arra szánni, hogy megfogalmazzuk azokat a célokat, amelyeket szeretnénk elérni. Ma a tervezés is sokkal jobban megy, mint más napokon, így érdemes hosszú időre megtervezni a napi, heti és havi tennivalóinkat, így sokkal könnyebben be tudjuk majd osztani az időnket. Ügyeljünk azonban arra, ne viselkedjünk túlságosan ridegen, és a magánéleti problémák elől ne meneküljünk a munkánkba, ezzel ugyanis csak tovább rontunk a helyzeten.

A Hold ma szextilben áll az Uránusszal és a Vénusszal. Kellemes perceket tölthetünk el a családunk, szeretteink körében. Igyekezzünk ne túl sok pénzt költeni, mert hajlamosak lehetünk szép és kedves, de igazából haszontalan dolgokat vásárolni. Ma szerelmi életünk különösen dinamikusan alakulhat, nagyszerű perceket tölthetünk el kedvesünkkel. Az egyedülállókra is rámosolyoghat a szerencse - ami a párválasztást illeti. Lehetőségünk lesz ugyanis arra, hogy megismerkedjünk valakivel, akivel akár első pillantásra fellobbanhat közöttünk a szerelem. Nagyon jó kapcsolat lehet ennek a találkozásnak az eredménye, amely minden szempontból izgató és boldog. Az egyetlen probléma talán a tartósságával lehet: ha nem dolgozunk elég keményen érte, sajnos csak könnyű, rövid életű flört lesz belőle.