Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország

Pekingi vezetők a félmeztelen férfiak ellen

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: Hölgyfórum A nyári forróság néha olyan elviselhetetlen, hogy a férfiak gombolatlan ingben, sőt esetenként félmeztelenül szaladgálnak az utcán. Különösen jellemző ez a látvány Pekingben, ahol az erősebbik nem tagjai minden skrupulus nélkül felfedik pocakjukat a nyilvánosság előtt, ha azt a hőmérsékleti viszonyok igénylik. 2008-ban a kínai főváros rendezi az olimpiai játékokat, addigra szeretnék leszoktatni a férfiakat a félmeztelen utcai megjelenésről. Az egyik pekingi napilap felhívást intézett olvasóihoz, hogy árulják el, melyik városrészben látták a legtöbb hiányosan öltözött férfit. Az árulkodók között pólókat és pénznyereményt sorsolnak ki.

Peking arcaihttp://www.pgsm.hu/pannonplusz/pannonvilag/2002tavasz/peking.htmlPekingi őszhttp://www.csapnivalo.hu/4/old09/old09.phpPeking bemutatása árakkal, élményszerű beszámolóval.

A város vezetése reméli, hogy az elkövetkező hat év alatt modernizálni tudják a városképet, amihez hozzá tartozik a lakosok öltözködési kultúrája is. - Szégyenérzést kelt bennünk a félmeztelenség hagyománya, főként hogy egyre több turista látogat városunkba - jelent meg az egyik napilapban a kampányt támogató olvasók véleménye.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről