Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Michelle Pfeiffernek nehezen ment a negatív szerep

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumPfeiffer, aki arról híres, hogy egyáltalán nem érdekli a hollywoodi nyüzsgés és csillogás, ezúttal is hű maradt magához: nagyestélyi helyett egyszerű fekete pólóban és fehér nadrágban érkezett a helyszínre, egyáltalán nem hasonlítva az általa alakított filmbeli karakterre. A White Oleander-ben Michelle egy művészt alakít, akit bebörtönöznek, mert megmérgezi kedvesét, amikor megtudja, hogy megcsalta őt. A szerepet Janet Finch forgatókönyvíró Michelle-re szabta. A színésznő elmondta, nagy megtiszteltetésnek vette, hogy rá gondolt az írónő, azonban nagyon nehéz dolga volt a figura eljátszásával:

A White Oleander honlapjahttp://www.whiteoleander.com/

- Soha nem játszottam negatív karaktert, olyasvalakit, akit nem szeretnek az emberek. Tetszett a szerep, de le kellett gyűrnöm magamban azt a minduntalan feltörő késztetést, hogy szimpatikusabbnak tüntessem fel a karaktert - nyilatkozta Michelle.
A White Oleander-t, amelyben Renee Zellweger is játszik, október 11-én kezdik vetíteni az amerikai filmszínházak, Európában pedig novemberben kerül bemutatásra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről