Spanyolország
ÉLŐ
Horvátország

Anyja haláláról énekel Madonna

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Fotó: www.madonna.comA dal érdekessége, hogy egy gyerek szemszögéből mutatja be az anya halálát követő magányt, azt az űrt, amit maga után hagyott. Az anya nélkül felnőtt kislány érzelmeit gyerekhangon adja elő: "Azt hiszem, senki nem bántott meg ennyire, mint te, amikor elmentél... gyerek voltam még, nem érthettem." A számnak van egy része, ahol gyerekmondóka stílusban ezt énekli: "Anyám meghalt, amikor ötéves voltam; és csak ültem és sírtam, sírtam."

Madonna: Like a Prayerhttp://www.partnerlink.hu/cgi-bin/clickthru.cgi?id=6762237376676573006467767123647369797784737270677263&page=http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/start.cgi/apps_fokusz/display/index.html?termek.id=33319&tag=1

Édesanyját - akit szintén Madonnának hívtak - ötévesen vesztette el, ezután apja nevelte meglehetősen nagy szigorral, amit a kis- és kamaszlány nem nagyon tudott elviselni. Madonna Like a Prayer című albumát is rákbetegségben elhunyt édesanyja emlékére írta, a címadó dallal sikerült nagy botrányt kavarnia, bár ez a szőke énekesnőnek soha nem okozott gondot.

A mostani, legújabb albuma tizenegy dalt tartalmaz, amelyek megalkotásában a nagy sikerű Music lemeze producerével, a francia Mirwais-val dolgozott együtt. A legtöbb dal férje, Guy Ritchie iránt érzett szerelméről szól. Madonna elmondta, ezek a dalok jelen lelkiállapotát tükrözik: "Úgy érzem magam, mintha álomból ébredtem volna. Remélem, hogy személyes érzelmeim mindenkiben megértésre találnak."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről