Sok gyermeket szeretne Kate Hudson

Vágólapra másolva!
Hamarosan a mozikba kerül a hollywoodi sztár új filmje, amelyben egy manhattani ruhatervezőt alakít, akinek a testvére meghal egy autóbalesetben, és neki kell felnevelnie annak három lányát. Kate a film forgatása után szülte meg kisfiát, most a további gyermekvállalásról nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Éppen befejeződtek a forgatások (Raising Helen), amikor felfedezte Kate Hudson, hogy terhes. - Nagyon élveztem a gyermekekkel való forgatást, és legnagyobb meglepetésemre én is teherbe estem - nyilatkozta néhány hónapja Goldie Hawn lánya, aki azóta már világra is hozta a fiú gyermeket. - Az az érzésem, hogy Ryder megszületése óta jobb ember lett belőlem. Felborult az eddigi életem, hiszen egy apróságról is kell gondoskodnom, aki egyelőre még teljesen tehetetlen - mondta Hudson, aki férjével, Chris Robinsonnal egyetértésben már eldöntötte, hogy legalább három gyermeket szeretnének.

- Édesanyám és férje, Kurt Russell, talán még nálunk is izgatottabb volt a szülést megelőzően. Mind a ketten folyamatosan támogattak, és Kurt annak ellenére, hogy nem a vért szerinti apám, az egyik legjobb barátom. Az ő segítségét akartam azzal megköszönni, hogy a fiam középső neve Russell lett - tette hozzá Hudson.