Napi tévé ajánló

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Barátok közt
(színes magyar tévéfilmsorozat)

Az 1327-1328 epizód ismertetése: Mónika attól fél, elveszíti Lórántot. Pálnak a kezdeti nehézségek ellenére sikerül meghódítania Esztert. Claudia társkereső szolgáltatást végez. Andrea és Géza nehéz időszakot élnek át. Géza úgy dönt, hogy segít Miklósnak. József Claudiára támad, amiért bátorítja fia homoszexuális érdeklődését.

19:55, Hétfő RTL Klub

Palomino
(színes amerikai romantikus dráma)

Samantha sikeres fotós, aki boldog házasságban él híradós férjével. Úgy érzi, szerelmük azon is átsegíti, hogy nem lehet gyermekük. Férje azonban egy este úgy tér haza, hogy vége a közös életüknek. Hónapokkal később, hogy megszabaduljon férje képétől és annak új családi boldogságától, elfogadja egy régi barát felkérését, hogy készítsen fotókat lovas farmján.

21:30, Hétfő TV2

A szerelem erejével
(színes amerikai romantikus dráma)

Amikor Hilary Young (Julia Roberts) rájön, hogy a barátja megcsalja, úgy dönt, itt az ideje új életet kezdeni. Első lépésként új állást keres magának és elszegődik egy leukémiában szenvedő fiatalemberhez ápolónőnek. Ápolónő és ápolt lassacskán egymásba szeret, ám mind a kettejük tisztában van azzal, hogy boldog napjaik meg vannak számolva.

22:25, Hétfő RTL Klub