Eredeti ajándékok

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Szelencék

Egy különös "kanna"-variáció sorozatból ragadtuk ki az itt láthatókat kerámia csodákat. A kreatív jelző csekély jelzője lehet csupán, főképp, ha méretüket tekintve rájövünk használatukra.

Boszorkánykonyha, 1980 Ft/ db

Mécsestartók

Aprócska üveggyöngyök díszítik ezeket az indiai mécsestartókat, a hangulatot csak tovább fokozza a narancsszínből finoman áthajló bordó színezés.

Goa Lakberendezés, 33 990 Ft

Halak terítővel

A nomád életet és természetességet juttatja eszünkbe ez a kenderből készített terítő, mely stílusában rugalmasan alkalmazkodik napjaink modern enteriőrjeihez is. A fa és alumuníum alapanyagú halak Hollandiából érkeztek, na persze a félreértéseket elkerülve nem akváriumunk kiegészítőjeként.

Goa Lakberendezés, terítő: 6990 Ft; halak: 8990 Ft/db

Füstölőtartó

Lakásunkban, ha a keleti hangulatot fokozni kívánnánk, figyelmükbe ajánljuk az itt látható öntött vas alapú, egyedi mintázatú füstölőtartót és a henger formájú mécsestartót, melyből sejtelmesen kiszűrődik a fény.

Hephaistos háza, füstölőtartó 6500 Ft

Goa home collection, mécsestartó 4990 Ft

Gyertyák

Az olasz Millefiori Candles cég által gyártott egyedi gyertyakülönlegességeket láthatunk. Készítésük szigorúan kézi eljárással történik, és fontos megjegyezni, hogy az anyag alakíthatóságát és az ebből adódó alkotás szabadságát nem befolyásolják előzetes tervek. Ezek a gyertyák egyediségükkel képviselik az olasz design formavilágát.

Mobili Mánia, 7000 Ft

Korábban

Különleges faragású tikfa asztalt, körtefa és krómacél alapanyagú fogvájó-adagolót, a keleti stílus kedvelőinek pedig tibeti teáskannát ajánlunk.

Könyvajánló

Francisco Cerver: Korszerű lakberendezés
Henrietta Spencer-Churchill: Klasszikus és modern - nemzetközi trendek a lakberendezésben