Az utolsó szexiparty a Home-ban

Vágólapra másolva!
Ozorán hatalmas fesztivál van ezekben a pillanatokban is, miközben a Home-ban az utolsó szexipartyt tartják, a Balaton-partján pedig egy thaiföldi lány dj-zik, sőt a Hungaroringen óriási technobulit rendezik.
Vágólapra másolva!

Tart az ozorai Sonarplexus, melynek ugyan még mindig nincs hivatalos időrendi programja, de mi már tudjuk, hogy a régi idők goasztárja, az Astral Projection szombat éjszaka ad liveactet. Sőt, azt is tudjuk, hogy a szombat délután egytől lehet napijegyet venni, mely egészen vasárnap este nyolcig érvényes és háromezer-kilencszáz forintba kerül.

A Home-ban az utolsó 69-partyt tartják pénteken, Danny L és Soneec vezényletével. Vigyázat, állítólag ez a legerotikusabb party széles e hazában.

A Flörtben Asia! néven lesz party, melyen a névhez illően fellép egy thaiföldi dj, Queen Nakadia, de egy német is, Tom Novy. Kezdés este tízkor.

A Hungaroringen a Formula-1 Technopartyn a brit Inigo Kennedy, illetve a cseh Nika 77 adja alánk a lovat, legalábbis külföldről. A belépő tíz euró vagy kétezer-ötszáz forint, az este tíztől reggel kilencig dübörgő partyra.

Még több és részletes partyinfó a Partytárban.