Bulizz ingyen a hétvégén!

Vágólapra másolva!
Három hétvégi partyra is ingyen mehet, aki velünk játszik. A szombati hajógyári-szigeti Studióba áttett breakhouse-os Hybrid-bulira nem kevesebb, mint tíz párosjegyet osztunk (ráadásul erre csak a party.[origo].hu-n lehet jegyet nyerni). A szintén szombati új sorozat nyitóján, a Dangerous Nighton a szervező német-magyar Steven M a német-angol veteránt, Ed2000-et fogadja egy minimál-electro-house-breakpartyn - erre öt jegyet sorsolunk. Aztán ugyanekkor a mindent összekeverő, bootleges Sir Khan a Merlinben domborít - ide két duplajegyünk van.
Vágólapra másolva!

A wales-i producerpáros sikersztorija 1994 környékén kezdődött (bár már a nyolcvanas évek vége óta rendszeresen dj-ztek különféle wales-i klubokban), amikor is a srácok egy promócédét nyomtak az akkor még kevésbé híres dj, Lee Burridge kezébe.

A progresszív house és breakbeat építészeinek is nevezett Hybrid-fiúk aztán 1999-ben kiadták első teljes albumukat, a Wide Angle-t, Morning Sci-fi címmel pedig 2003-ban a másodikat; mindkettőt jelenlegi kiadójuknál, a Distinctive Recordsnál. Már az első album rögzítésekor sem hétköznapi együttműködéseket eszeltek ki: például Moszkvába utaztak, hogy a majdnem száztagú orosz állami zenekar játékát, és Párizsba, hogy egy ottani rapper szövegeit rögzítsék az albumukhoz.

A jól megérdemelt siker nem is maradt el: a Hybrid a következő évben már Moby amerikai turnéját kísérte, majd nem sokkal később saját világkörüli útra indultak. Az elmúlt évek is hasonlóképp teltek, de az albumkészítések és folyamatos turnézás közben Mike és Chris átiratok készítésére is gyakran szakított időt. Többek között Alanis Morisette, Jean-Michelle Jarre, a Radiohead, az Unkle, Carl Cox, Moby, BT, vagy az Orb is (összesen vagy negyven előadó) kért és kapott már egy-egy Hybrid-átiratot.

Második szerzői albumuk már több vokalistával is kiegészült. A Groove Armadából ismert Tim Hutton, vagy a New Order-es Peter Hook is vendégszerepelt a lemezen. A Hybrid néhány éve egyébként zenekarként is működik, bár a világot egyelőre csak dj-szettjeikkel járják.

December tizenhatodikán, szombaton felénk is tesznek egy kitérőt. Az előzetesen meghirdetettekkel ellentétben a Hajógyári-szigetre ugyan, de nem a Dokkba, hanem a tágasabb Studióba érkeznek. Előkarácsonyi meglepetésként ráadásul mérsékeltebb jegyárak mellett: hölgyeknek teljesen ingyenes a belépés, uraknak pedig mindössze kétezer forintba kerül.

Forrás: [origo]

De ha teljesen ingyen szeretnél menni, játssz velünk: melyik magyar kiadót említi elismerően a Hybrid a Freee interjújában? (Segítség a harmadik oldalon.) A megfejtéseket a [email protected] címre várjuk pénteken, december 15-én délig, Hybrid tárggyal. A helyes megfejtést beküldők között tíz darab kétszemélyes belépőt sorsolunk ki.

A nyertesek teljes listáját pénteken délután háromig közöljük itt, a nyerteseket e-mailben értesítjük, egyben tájékoztatunk a buliba bejutás menetéről. A játékban a T-Online Magyarország Zrt. munkatársai nem vehetnek részt.

HZs