Waterworld - a szombati esztergomi fürdősparty nyertesei

Vágólapra másolva!
Egy több partysra tervezett sorozat első buliját rendezik szombaton az esztergomi Aquaszigeten. A medencés buli sztárvendége a londoni Renaissance rezidens-dj-je, Marus James lesz. Megvannak a jegynyertesek.
Vágólapra másolva!

A nemzetközi partyéletnek és a fürdőkultúrának is jelentős színtere Magyarország. E kettő összekapcsolása remek ötletnek bizonyult az Európa-szerte ismert Rudas-fürdői Cinetrip bulik, vagy a szintén L. Laki László által a mogyoródi Aquaparkban szervezett Gluglu Fesztivál esetében is. Utóbbin a sok nemzetközi sztár között ott volt a Chemical Brothers is.

Most szombaton ismét egy fürdőpartyval kecsegtetnek az esztergomi Aquaszigeten, ezúttal a progresszív-house stílusában. A szervezők nem csak a most szombati alkalomra gondolnak, ami a party nevéből is kiderül: Waterworld Grand Opening.

De nemcsak az ingergazdag helyszín, hanem egy nemzetközi szinten is jegyzett dj, a brit Marcus James neve is Esztergomba csalogat a hétvégén. Emberünk a neves londoni Renaissance rezidense, mely egy lemezkiadót is jelöl, amelynek kötelékébe olyan neves lemezlovászok is tartoznak, mint Danny Howells.

Marcus a hazai klubberek körében sem ismeretlen, hiszen jópárszor megfordult Magyarországon. Rajta kívül a föltörekvő hazai Absession Records emberei, azaz Adam Cro, Max Demand és Adam T pakolja a lemezeket. A felhozatalhoz és a környezethez képest igencsak szerény beugró éjfél előtt ezerhétszáz forintot, utána pedig kétezret kóstál.

Ám aki velünk játszott, párosjegyeket nyerhetett az exkluzív partyra: Mi volt a neve a Cinetrip Király fürdőben rendezett újabb fürdőspartyjának? Segítség akkori ajánlónkban volt, a helyes válasz: Magic Bath. A megfejtéseket a party@origo.hu címre vártuk pénteken, tehát április huszadikán délig, Water tárggyal.

A helyes megfejtést beküldők között három kétfős jegyet sorsoltunk ki: Csengődi Gyöngyinek, Findt Gergőnek és Wieszt Hajnalkának. A nyerteseket e-mailben értesítettük, egyben közöltük velük a buliba bejutás menetét.