Karányi Dani Bob Sinclart remixelte

Vágólapra másolva!
A napokban jelenik meg Karányi Dani első mixlemeze, My Electro címmel. Egyszerre lesz letölthető és CD-formátumban beszerezhető.
Vágólapra másolva!

Karányi új korongja az elmúlt fél év legismertebb felvételeit tartalmazza, köztük nemzetközi slágereket - olyan egyedi átdolgozásokban, amely itthon még nem voltak hallhatóak.

Karányi szerint az anyag érdekessége, hogy nem a hagyományos módon lett keverve és felvéve: az élő mixfelvétel utólagosan analóg szintetizátorral és sok egyedi hangmintával, vágással is ki lett egészítve. Ráadásul a mix két új saját, eddig még meg nem jelent felvételt is tartalmaz (My Baby My, Arcade3) a készülő új albumomról.

Ami a megremixelt előadókat illeti, elég vegyes a felhozatal: egy-egy számmal képviselteti magát az osztrák dance-trió, a Global Deejays, az amerikai hiphoppercsaj, Princess Superstar, a progresszívhouse oszlopa, Sander Kleinenberg, a slágergyáros Bob Sinclartől pedig két tracket vett kezelésbe a magyar zenész.

Karányi Dani hat éve debütált első albumával, az Oktogonnal, amelyet azóta még öt megjelenés követett. Jelenleg csak dj-zést vállal, de régebben saját szerzeményeit liveactként is bemutatta, énekesekkel, hangszeresekkel kiegészülve. 2005-ben Fonogram- és Bravo-díjat kapott.

A My Electro július közepétől lesz elérhető, internetes terjesztésben, illetve papírtokos digipack-CD-n is.

party.[origo].hu