Ice Cube ne jöjjön ide!

Vágólapra másolva!
Egy új-zélandi politikus tiltakozik Ice Cube aucklandi koncertje ellen. Len Brown szerint a rapper drogozásra és erőszakra buzdítja a fiatalokat.
Vágólapra másolva!

A Music-news.com portál információja szerint egy új-zélandi politikus kampányt kezdett Ice Cube augusztus 22-i aucklandi koncertje ellen. Len Brown, aki a város egyik kerülete, Manukau polgármesteri posztjára pályázik, bízik sikerében, példaként említve, hogy Snoop Doggot is sikerült kitiltani Ausztráliából.

"Ice Cube a gengszteréletmód üzenetét juttatja el hozzánk a szövegein keresztül. Ez az erőszakot és a drogokat népszerűsíti. Ne jöjjön ide! Nincs rá szükségünk! Nem engedjük be az otthonunkba, nem engedjük be az utcáinkra!" - írta közleményében a politikus. Ice Cube egyelőre nem reagált.

Korábbi hírek szerint Snoop Doggot Nagy-Britannia után áprilisban Ausztráliában is nemkívánatos személynek nyilvánították, és megtagadták tőle a beutazóvízumot. A vízumok kiadásáért felelős minisztérium vezetője személyesen gondoskodott róla, hogy a rappert ne engedjék be az országba, nem titkolva, hogy Doggot bűnözőnek tartja, ezért nem örülne neki, ha ausztrál földre lépne.

Snoop Magyarországon nem ütközött ilyen ellenállásba: július 12-én hatalmas bulit csapott Budapesten, a Syma Csarnokban, ezzel némileg kárpótolva a pár héttel azelőtt botrányos körülmények között elmaradt Nas-koncertet.

party.[origo].hu

Nagykutya a showbizbőlhttp://www.origo.hu/party/20070629-snoop-doggkoncert-a-syma-csarnokban-julius-12en==belepojatek.htmlSnoop Dogg Budapesten