A legkeményebbeknek jár az ajándék is

Vágólapra másolva!
Az 1992-ben újra összeállt Madness legutóbbi turnéjának anyagát jelentette meg most. A négy cédébe sűrített zenei anyagban helyet kaptak a nagy klasszikusok, és persze a legfrissebb számok is. A legnagyobb rajongók még több érdekességet is beszerezhetnek.
Vágólapra másolva!

A Madness nemrégiben fejezte be Transport From London nevű turnéját. A most megjelent dupla-duplaalbumon a legnagyobb bulikon felvett anyagok kaptak helyet. A klasszikus Madness-slágerek mellett néhány felújított szerzemény is van, sőt az új single, az NW5 is helyett kapott a csomagban.

A csapat azt nyilatkozta, hogy koncertfelvételek tényleg a legjobb pillanatokat tartalmazzák az egész Angliát bejáró turnéból.

Az Astoriában felvett anyagon maga Prince Buster is hallható. Egyes zenekartörténészek szerint Buster Madness című számáról kapta a csapat a nevét.

Az igazi keményvonalas rajongóknak összeállítottak egy igazán egyedi zenecsomagot is. Ebben a négy cédé mellé bekerült egy NW5 dvd és egy hétincses kislemez is.

A hetvenes évek végén alakult londoni zenekar felállása hivatalosan ma is ugyanaz: Suggs (Graham McPherson) ének, Chris Foreman gitár, Lee Thompson szaxofon, Mike Barson billentyűsök, Cathal Smyth ének, trombita, Mike Bedford basszusgitár és Dan Woodgate dob.

Igaz, 2005 májusában Foreman kiszállt a zenekarból, amely egy új gitárossal turnézott abban az évben, a de a szigetes koncerten már megint ő játszott. 1986-ban föloszlottak, de hat évvel később összeálltak.

Akkor azt nyilatkozták, hogy csak akkor koncerteznek, amikor kedvük van, és nem törik magukat lemezkiadással sem. 1999-ben jelent meg tizenöt év után az első, eredeti felállásban készült album, a Wonderful.

House of Fun

party.[origo].hu