Az Outkast balettban folytatja

Vágólapra másolva!
Az Outkast rappere, Big Boi nyilvánosságra hozta, hogy szülővárosában, Atlantában sztárszerepet játszik egy balettban. A sztár hat előadásban fog szerepelni.
Vágólapra másolva!

Big Boi partnere egy profi táncos, Little Big lesz a színpadon. A premier április 6-án lesz, a rapper szülővárosában, Atlantában. A produkció közös vállalkozás az Atlanta Ballet-vel, egyelőre hat előadást terveznek a helyi Fox Színházban.

Az újdonsült hiphop-ikon számos zenét is írt a Big (Nagy) című produkcióhoz. Az egész előadást élő zenekar kíséri majd, számos eredeti Outkast-szám is szerepel a történet zeneanyagában, de Big Boi itt sütötte el kiadatlan számit is.

Arról egyelőre nem esett szó, hogy szólóalbummal is előállna, de egyes hírek szerint bőven van annyi zenei anyaga, amennyiből kijönne egy külön album. Tavaly az egyik angol zenei lapban megjelent, hogy Big Boi 2008 elején lemezt jelentetne meg Sir Luscious Left Foot címmel.

Az akkori hírek akkor szóltak, hogy a szólólemez megelőzi az ugyancsak ennek az évnek az eljén megjelenő Outkast-nagylemezt. A hat Grammy-díjjal büszkélkedő csapatnak az idén megjelenő lenne a hetedik albuma.

Big Boi egyébként a balett iránt, hirtelen jött érdeklődéséről annyit mondott: "Randiztam néhány balerinával, de úgy éreztem, ez igazán hülyén hangzana a haverok előtt, úgyhogy felturbóztam a dolgot egy kissé".

party.[origo].hu

Az egyik Grammy-gálán